Oheisohjelmat

Iskelmä Festivaaleilla voit nauttia kotimaisten huippuartistien lisäksi rennosta piknik tunnelmasta laajalla festivaalialueella. Hurjapäät voivat kokeilla Benji hyppyä ja laululinnut voivat käydä karaokessa.

Alueella kiertää sirkusartistit Jerina Ferdani & Sanni Sarlin festivaalipäivien aikana. Jerina ja Sanni ovat Helsinkiläisiä pitkän linjan sirkustaiteilijoita, jotka ilahduttavat festarikansaa taidokkailla tempuillaan. Luvassa on hulavanteita, käsilläseisontaa, akrobatiaa sekä yksipyöräisellä ajoa!

Toiveenne on kuultu ja olemme avanneet Kirjurinluodon rinteen käyttöön Iskelmä Festivaali Poriin 2022.

Alueelle saa tulla piknik viltin kanssa tai mukanaan voi tuoda yhden kädessä kannettavan retkituolin. Olemme rajoittaneet omien eväiden tuontia alueelle, mutta tapahtumamme loistavat ravintola- ja ruokamyynti pisteet sammuttavat taatusti janon ja nälän.

Areenan rinne on varattu piknik alueeksi. Alatasanteelle saa mennä viltin ja retkituolin kanssa, kun jättää tarpeeksi tilaa palvelupisteille. Huomioithan, että miksauspisteen etupuolelle ei saa mennä vilttien ja retkituolien kanssa turvallisyyssyistä.

Jätäthän vähän väliä seuraavaan seurueeseen, jotta järjestyksenvalvojamme voivat kierrellä alueella ja taata turvallisuuden.

Pidetään alue yhdessä siistinä ja viihtyisänä. Viedään roskat roskiin.

Alueella tupakointi on sallittu ainoastaan tupakointiin varatuilla alueilla.

UUTTA 2022: Porin Iskelmä Festivaalin alueen laajenemisen kunniaksi laitoimme myös uuden oheisohjelman alueelle, karaoke!

SIMSAM KARAOKE & DJ SAMI
Karaokessa juontajana toimii ammattiDJ Sami Kallvicbacka.
Luvassa laaja karaokekappalevalikoima kotimaisia ja ulkomaisia lauluja.

Xon-Puiston Benji kiertue osuu tänä kesänä Porin Iskelmä Festivaaleille. Hurjapäille tarjolla upeat Kirjurinluodon maisemat nosturin nokasta!

VIP OHEISOHJELMA

Iskelmä Festivaali Porin VIP vieraita viihdyttää oma sideshow! Lue lisää täältä

Tapahtumassa mukana