Saapuminen

Iskelmä Festivaali Poria järjestetään Kirjurinluoto Arenalla 30.6.-1.7.2023. Kaksipäiväinen festivaali tuo alueelle tapahtumapäivinä runsaasti yleisöä, joka saapuu alueelle kävellen tai omilla ajoneuvoilla. Tapahtuman ajaksi avautuu alueen välittömään läheisyyteen tilapäinen Karavaanialue 29.6.-2.7.2023. Tältä sivulta löydät saapumisen liittyvää tärkeää infoa.

Miten alueelle?

 • kävellen tai pyörällä keskustasta
 • Charter bussit
 • Autolla ja moottoripyörällä festivaaliparkkiin
 • Saattoliikenne
 • Taksilla

Tarkempia ohjeita eri kulkuneuvoilla saapumiseen tältä sivulta.

Festivaalialue sijaitsee Kirjurinluoto Arenalla, aivan Porin keskustan tuntumassa. Upea puisto tarjoaa loistavat puitteet festareille. Alueelle pääset niin autolla kuin kävellenkin.

Autolla pääsee Poriin ja Kirjurinluoto Arenalle Länsitietä (E8) pitkin. Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä myös siitä syystä, että tiet saattavat ruuhkautua isojen tapahtumien johdosta.

Tapahtuma-alueelle ajo tapahtuu kartan mukaisesti:

 • Pohjoisesta ajettaessa käännytään oikealle Kimpajuovantielle
 • Etelästä saavuttaessa käännytään oikealle Kimpajuovantielle
 • Vältetään risteävää liikennettä E8 tiellä
 • Tie muuttuu  Kirjurinluodontieksi ja saavut näin suoraan alueelle.

 

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Lyhyen matkan festarialueelle taittaa juna-asemalta vaikka jalan.

VR Matkahaku

Iskelmä Festivaali Porin pääportti sijaitsee Pormestarinpolulla. Tapahtuma-alueelle pääsee keskustan alueelta kävellen niin Raumansillan, Taavi-Sillan kuin myös Pormestarinsillan (Kaarisilta) kautta. 

Omalla autolla tullessasi pyydämme saapumaan alueelle V8 kautta seuraamalla tapahtuman opasteita.

Autolla on mahdollisuus parkeerata vain niille merkityille asianmukaisille paikoille. Huomioithan, että Kirjurinluodolla on yleinen pysäköintikielto, jota vahvistetaan siirtokehoituksin.

Mikäli saavut autolla, muistathan hyödyntää kimppakyydit, näin voidaan vähentää autoilua alueen lähellä. Pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa ajoa Porin keskustan läpi ruuhkien välttämiseksi.

PYSÄKÖINTI

Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle. Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. 

Päiväparkit oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. 

Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua. 

 • Perjantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista lauantaihin klo 12:00 asti. 
 • Lauantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella lauantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti. 
 • 2 päivän päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti. 

Päiväparkin hinnat: 

 • 1 päivä – hinnat julkaistaan myöhemmin
 • 2 päivää -hinnat julkaistaan myöhemmin

Iskelmä Festivaali alue on helposti saavutettavissa kevyellä liikenteellä. Keskustasta Kirjurinluoto Arenalle pääse Kaarisillan(Pormestarinsilta), Raumansillan tai Taavi-sillan kautta.

PYÖRÄPARKKI

Polkupyörille löytyy oma polkupyöräparkki, johon voit jättää pyöräsi omalla vastuulla. Osoitamme pyöräparkin asiakkaille festivaaliporttien välittömään läheisyyteen. Pyöriä ei saa jättää pääportin sivuun eikä nojaamaan liikennemerkkeihin tai tukkimaan pelastusteitä. 

Iskelmä Festivaalin tapahtuma-alueelta löytyy myös taksitolppa ja siinä virallisena taksikumppanina toimii Valopilkku. Lisätietoja taksipalvelusta tästä.

Pyydämme, että festivaaliasiakkaiden saattoliikenne hoidetaan Kirjurinluodon tien varrella olevan Hanhipuiston vieressä olevalla parkkipaikalla. Näin takaamme kaikille sujuvan ja turvallisen saapumisen alueelle.

Tapahtumassa mukana