Dingo täydentää ohjelmistoa!

Dingo esiintyy Iskelmä Festivaalilla!

Dingo esiintyy Iskelmä Festivaalilla Himoksella ja Porissa kesällä 2024. Dingon legendaariset hitit, kuten Levoton Tuhkimo, Sinä ja minä saa taatusti iskelmäkansan pyörteisiin ja nauttimaan festaripäivistä. Iskelmä Festivaaleilla esitettävän erikoiskeikan nimi kantaa nimeä Dingo: Nimeni on Dingo.

Ennennäkemättömään suosioon heti debyyttialbumillaan singahtanut Dingo viettää juhlavuottaan. Ennätyksiä rikkoneen "Nimeni on Dingo" -levyn julkaisusta tulee kuluneeksi pyöreät 40 vuotta, minkä johdosta yhtye kiertää tiiviisti Suomea. Festivaalikesän kohokohtana nähdään kuusi erikoiskeikkaa, joista yksi nähdään Himoksella ja yksi Porissa. Erikoiskeikat on rakennettu Dingon esikoislevyn tematiikan ympärille.

Neumannin luotsaaman Dingon vaikutus suomalaiseen musiikkitantereeseen on ilmiömäinen. Bändin levyjä on myyty yli 500 000 kpl ja heidän nostattama dingomania on ollut vertaansa vailla. Emma-palkittu yhtye on inspiroinut myös tulevien sukupolvien uusia suomalaisia menestystarinoita. Heistä on tehty musikaaleja, kuunnelmia, kirjoja ja parhaillaan myös elokuvaa, joka ilmestyy loppuvuodesta 2024. Dingon livesuosio ei ole kadonnut vuosikymmenien aikana mihinkään, vaan he esiintyvät yhä edelleen täysille saleille.

Tapahtumassa mukana