Majoitus

Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee kuusi väliaikaisesti rakennettua karavaanialuetta ja leirintäalue.

LÄHITAPIOLA –ALUE 
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. Lähitapiola alueella on myös konttisuihkut ja festariwc:t.

PEPSI-ALUE
Alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

ILTASANOMAT-ALUE
IltaSanomat-alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on vesiwc:t ja suihkut.

ISKELMÄ NIITTY -ALUE
Iskelmä Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

ISKELMÄ HIEKKA –ALUE
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariWC:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

RANTA-ALUE
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueella on matkaa noin 2,5 kilometriä. Alueella vesivessat sekä uimamahdollisuus luonnonrannalla. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle.

LEIRINTÄALUE

Iskelmä festivaalin asiakkaita palvelee myös leirintäalue, jossa on tilaa teltoille ja henkilöautoille sekä sähköttömille karavaaniautoille ja -vaunuille. Leirintäalue sijaitsee Iskelmä Niitty -alueen läheisyydessä, ja se on nurmikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin  700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t, sekä konttisuihkut. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle.

Huomioithan, että yhdelläkään karavaanialueella ei ole vuonna 2021 terveysturvallisuussyistä saunaa. Myöskään rantasauna ja Savusauna eivät ole käytössä.

Karavaanipaikkojen liput ovat myynnissä 12.10. klo 9.00 Tiketin verkkokaupassa

Karavaanipaikkojen myynti on siirtynyt lipunmyynnin yhteyteen, jonka myötä karavaanipaikat ovat muuttuneet karavaanilipuiksi ja matkaajalipuiksi. Karavaanialueiden lippuja ei ole mahdollista ostaa enää Himoslomat keskusvaraamon kautta.

LIPUN OSTAMINEN

Kaikki liput tulevat asiakkaalle sähköpostitse pdf-lippuina, jolloin ne on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä, mutta ne on mahdollista tilata tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen. Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti (esim. PDF 0 euroa, R-Kioski 1 € /lippu + 2 €/tilaus. Hinnasto täällä.

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Mikäli lippua ei makseta 2 päivän kuluessa, vapautuu lippu takaisin myyntiin. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Karavaanipaikoille voi saapua aikaisintaan keskiviikkona klo 12:00, ei aiemmin. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

LIPPUTYYPIT

Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

KARAVAANILIPUT

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Karavaanilippuja on myynnissä kaikille karavaanialueille.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Huomioithan, että turvavälien seuraaviin karavaanareihin tulee täyttyä!

 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 105 EUROA (SIS. PALVELUMAKSUN)

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU LEIRINTÄ 70 EUROA (SIS. PALVELUMAKSUN)

MATKAAJALIPUT

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä. Matkaajalippuja voi ostaa Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty ja LähiTapiola -alueille. Valitettavasti muille alueille ei ole mahdollista saapua kyseisillä kulkuneuvoilla.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Kesällä 2021 festivaalin terveysturvallisuuden takia on myös huomioitava, että yksityisessä saunassa voi saunoa vain oman seurueen kesken.

Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU LEIRINTÄ 90 EUROA (SIS. PALVELUMAKSUN)
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU 165 EUROA (SIS. PALVELUMAKSUN).

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

 • TELTTAPAIKKA 10 EUROA

Tänä vuonna jokaisen tulee ostaa telttapaikka. Lippuja on aiemmin voinut ostaa ennakkoon Tiketin verkkokaupasta, ja myymme paikan päällä telttapaikan VAIN festivaalin pääsyliput omaaville asiakkaille, mikäli sellaisia ei ole ennestään. Teltalla pääsee leiriytymään leirintäalueelle. Leirintäalue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille, ja ilman telttapaikkaa ja voimassa olevaa festivaaliranneketta ei ole pääsyä leirintäalueelle. Telttapaikka on telttakohtainen eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla edelleen voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Telttapaikka luetaan digitaalisesti leirinnän vastaanotossa jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat teltan oikeaan paikkaan. Telttapaikoille voi saapua keskiviikkona klo 12:00 alkaen.

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄ 55 EUROA (SIS. PALVELUMAKSUN)

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen tai sen läheisyyteen. Tapahtumassa tulee olemaan myös muita leirintäalueen ulkopuolisia parkkipaikkoja. Tapahtuma-ajan muista parkkipaikoista tiedotetaan myöhemmin. Leirintäalueen kaikki autopaikat ovat maksullisia. Sähköttömiä autopaikkalippuja myydään myös tapahtumaporteilla, mikäli niitä riittää.

Karavaanivastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varressa. Vastaanotto avautuu keskiviikkona 30.6. klo 12:00. Tätä ennen alueelle ei voi saapua. Vastaanotto on paikalla keskiviikkona klo 12-21 ja torstaina klo 9-21. Paikalle tulee saapua viimeistään torstaina klo 21.

Kaikki karavaanit ja matkaajat kulkevat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut Karavaani- ja matkaajaliput, jotka vaihdetaan paikkaa merkitsevään paikkalippuun, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat paikalleen oikeille alueille. Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita, varautukaa tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudattakaa varovaisuutta liikenteessä.

Karavaanipaikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan aluettain ja lipputyypeittäin tulojärjestyksssä. Paikkaa ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Huomioithan, että yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huom! Jokaisella karavaanialueelle keskiviikkona tai torstaina majoittuvalla tulee olla voimassaoleva kolmen päivän festivaalilippu. Kahden päivän lipulla pääsee karavanalueelle vain pe-su ja yhden päivän lipulla la-su. Myös alueella vierailijoilla tulee olla voimassa olevat rannekkeet. Katso lisää majoitukseen kelpaavista pääsylipuista ”majoitusliput” sivulta.

Voitte mahdollisuuksien mukaan vaihtaa lippunne rannekkeiksi joko samalla, kun vaihdatte karavaanilipun paikkalipuksi, tai sitten erillisessä rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeen vaihtopisteet löytyvät pääporttien vasemmalta puolelta, sekä Himos Centerin edestä.

Ranneke laitetaan vasempaan käteen, ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan.

Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Leirintä- ja karavaanialueet on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke. Festivaaliliput ovat tällä hetkellä myynnissä vain Tiketissä ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä.

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti.

Iskelmä Festivaalin leirintä- ja karavaanialueet ovat tilapäisiä, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alueita, joten ne eivät ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan!

Karavaani- ja leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo. 12.00 mennessä.

TURVALLISUUS SEKÄ KIELLETYT ESINEET

Iskelmä Festivaalin leirintä- ja karavaanialueille ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Terveysturvallisuus on myös prioriteettimme tulevan kesän tapahtumissa. Olemme tehostaneet siivousta sekä pintojen desinfiointia tapahtuma-alueen lisäksi myös karavaani- ja leirintä-alueella. Leirintä- ja karavaanialueella on mahdollisuus käsihygieniasta huolehtimiseen, sekä käsienpesupisteillä että desinfioiden. Suihku sekä WC-tiloissa, huolehdithan turvavälien toteutumisesta ja odotat tarvittaessa vuoroasi ulkona. Poikkeustilanteen takia karavaani-alueilla ei ole mahdollisuutta saunoa kesällä 2021. Otathan majoittuessasi, jokaisen festivaalin asiakkaan huomioon ja juhlit kanssamme turvallisesti!

Kaikki tulenteko tulee suorittaa vain sille merkityillä paikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, on kaikenlainen tulenteko, myös omien grillien käyttö, koko alueella on kielletty.

Kesällä 2021 tapahtuma-alueen uimaranta ei valitettavasti ole käytössä.

Iskelmä Festivaalin ikäraja on 18-vuotta.

MITÄ JOS EN PÄÄSE PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan IskelmäFestivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintä- ja karavaanialueita koskeviin muutoksiin. Tarvittaessa henkilökuntaa tavoitat numerosta 040 1472222

PALVELUT

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit tai alueesta riippuen kiinteät suihkutilat. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutilat desinfioidaan kahden tunnin välein. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Käsienpesupisteet sekä desinfiointi mahdollisuus
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli aluuella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty
 • Iskelmä hiekka -alueelta löytyy Aktion teltta, joka tarjoaa mahdollisuuden hengellisen musiikin kuunteluun, keskusteluun sekä lettuihin ja kahviin!

IskelmäBOX-majoitusmökit 2021 ovat nyt myynnissä Tiketissä.

BOXi sisältää:
– sängyt ja patjat kahdelle hengelle
– pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen, ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun
– yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
– siivouksen

Ei sisällä:
– festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja niiden tulee olla koko festariajalle (to-su)
– täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan.

BOXi- popup majoitusmökit sijaitsevat leirintäalueella, joten käytössä lisäksi kaikki leirintäalueen palvelut kuten festariwc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta.

BOXi on lukittavissa.

BOXI-majoitukset sijaitsevat leirintäalueen yhteydessä noin 700m matkan päässä tapahtuma-alueesta. BOXi-majoituksen pääsyliput luetaan elektronisesti leirinnän lipunmyynnissä. Lipunmyynti antaa tarvittavat avaimet ja ohjaa asiakkaan kohti oikeaa mökkiä. Mökin avaimet palautetaan Himos Centeriin tapahtuman päätteeksi. BOXi-majoitukseen voi saapua keskiviikkona klo 12.00 alkaen.

Himoslomien majoitusmyynti Iskelmä Festivaali 2021 -tapahtumaan on käynnissä

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200 (Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt /minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.
Majoitusta myynnissä ainoastaan rajoitetusti. HimosLomat Oy:n 2021 majoituskapasiteetista suurin osa on varattu ennakkoon johtuen vuoden 2020 festivaalimajoituksien siirrosta seuraavalle vuodelle, mikäli asiakas on näin toivonut.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilla.

HimosLomilta majoituksen varanneet voivat ostaa festariliput helposti Omaloma-palvelun kautta, jolloin festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaaliliput voitte ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä. Jokaiselle majoitusvaraukselle tulee ilmoittaa yhtä monta 3 päivän festivaalilippua kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja.

Tapahtumassa mukana