Majoitus

Iskelmä Festivaali Himoksella voi majoittua karavaani- ja leirintäpaikoilla sekä mökkikylissä. Lisäksi asiakkaita palvelvat Jämsän alueen muut majoituspalvelut.

ISKELMÄ FESTIVAALIN 2024 LEIRINTÄALUEEN LIPUT MYNNISSÄ NYT.

Iskelmä Himoksen karavaanipaikat myydään Tiketissä. Avaamme tiistaina 6.2. lisää karavaanipaikkoja myyntiin, joten kannattaa napata omansa nyt!

Lue lisätietoa leirintäalueen paikoista ja hinnoista alta.

ISKELMÄ HIMOKSEN KARAVAANI- JA LEIRINTÄ-ALUEET

Kaikki uudet ja vanhat karavaaniystävät ovat lämpimästi tervetulleita kesän tunnelmallisemmalle leirintäalueelle. Iskelmä Festivaalin aikana Himokselle levittäytyy useita leirintä- ja karavaanialueita, jotka mahdollistavat festivaaliviikonlopusi sujuvan majoittumisen.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanipaikat ovat myynnissä. Avasimme aluksi vain rajoitetun kapasiteetin verran paikkoja, mutta LISÄÄ PAIKKOJA AVATAAN MYYNTIIN TIISTAINA 5.2. KLO.09:00

Kaikkia karavaanikansalle tuttuja alueita ei päästä tulevana kesänä hyödyntämään, Himoksella käynnissä olevien rakennushankkeiden vuoksi. Länsi-Himoksen alueelle on suunnitteilla ravintola, hotelli- ja majoituskohteita, joiden rakentamisen aloitetaan jo keväällä 2024. Laaksona (entinen Ilta-Sanomat), tunnetun alueen taka-osa Länsi-Rinteiden alapuolella ei ole enää käytössämme ja lisäksi Niitty-alueen taka-osaan nousee uusia taloja.

Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee kuitenkin edelleen kuusi väliaikaisesti rakennettua ja laajennettua karavaanialuetta.

LAAKSO -ALUE
Tämä karavaanialue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Kurkkaa Laakso-alueen sijainti tästä. Laakso-alueesta avataan myyntiin vain Länsi-Rinteiden alta löytyvän pysäköintialueen puoli. Laakson maasto on tasaista hiekkapohjaa ja lähistöltä löytyy festivaalivessat sekä suihkut. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

NIITTY -ALUE
Iskelmän Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Voit kurkata Niitty-alueen sijainnin tästä, alue levittäytyy ympärillä oleville pelloille. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut ja nuotiopaikka. Niitty–alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla.

Niitylle on rakennettu myös valmiiksi pystytetyt majoitusvaihtoehdot kuten Iskelmä teltat ja Iskelmä Premium teltat. Niityllä majoittuvat myös omilla teltoillaan leiriytyjät, ja lisäksi sieltä löytyy sähköttömät karavaani- ja autopaikat.

HIEKKA –ALUE
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Kurkkaa Hiekka-alueen sijanti tästä. Alueella on festariwc:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle ja matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Osa hiekka-alueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omien painojen tuomisesta leirintään.

RANTA-ALUE
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Kurkkaa Ranta-alueen sijainti tästä. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle. Ranta-alueella on kiinteät vesivessat sekä suihkutilat. Alue on kauniin järven rannalla, mutta ei mahdollista nimestään huolimatta asiakkaille uimista.

METSÄ-ALUE

Metsä-alue tarjoaa rauhallisen paikan majoittumiseen, noin 2 kilometrin päässä festivaalialueesta. Metsä-alueen sijannin voit kurkata tästä. Metsään on mahdollista ostaa sähköllinen karavaani- tai matkaajapaikka, tai saunallisen ajoneuvon paikka. Metsässä on festivaaliWC:t, konttisuihkut sekä nuotiopaikka.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa leirintäalueelle saapumisesta aina  festivaalin loppuun asti.

Majoitulippujen myynti on käynnissä Tiketissä.

Huomioithan että Iskelmä Festivaali Himoksen karavaanialueella on rajoitettu määrä paikkoja, nappaa omasi jo nyt!

 

LIPUN OSTAMINEN

Lippu ostetaan Tiketin verkkokaupassa, minkä jälkeen lippu toimitetaan ostajalle valitun toimitustavan mukaisesti (esim. Kivra tai PDF.) Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti. Hinnasto täällä. Huom! Jos valitset toimitustavaksi Kivran, huolehdithan että sinulla on tapahtumaan saapuessa ladattuna puhelimeen Kivra sovellus. Lippu on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä tapahtumaan saavuttaessa. Liput on mahdollista tilata myös tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen.

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

MITÄ JOS EN PÄÄSE PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan IskelmäFestivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintä- ja karavaanialueita koskeviin

MIKÄ PÄÄSYLIPPU MAJOITTAJALLA TULEE OLLA?

Jokaisella Iskelmä Festivaalin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla voimassa oleva Iskelmä Festivaali Himos -festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu keskiviikosta klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

2 päivän PE-LA lipulla leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei ole pääsyä leirintäalueelle.

Mikäli olet ostanut 3 päivän festivaalilipun ja haluat saapua Iskelmän etkoille jo keskiviikkona, olet oikeutettu majoittumaan leirintäalueella jo keskiviikosta alkaen.

MITÄ SAAN OTTAA MUKAAN KARAVAANIALUEELLE?

Iskelmä Festivaalin leirintä- ja karavaanialueille ei voi tuoda:

 • lemmikkejä, vaikka ne olisivat tottuneita karavaanissa matkailijoita
 • alaikäsiä lapsia, Iskelmän karavaanialue on myös K18
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita.
 • kertakäyttögrillejä, hiiligrillejä tai metsäpalovaroituksen voimassa ollessa minkäänlaisia grillejä

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

MITEN JÄTEHUOLTO HOIDETAAN?

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys. Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Huolehditaan yhdessä sekä luonnosta että karavaanialueen viihtyisyydestä, ethän roskaa.

SAANKO SYTYTTÄÄ NUOTION TAI GRILLATA?

Kaikki tulenteko tulee suorittaa vain sille merkityillä paikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, on kaikenlainen tulenteko, myös omien grillien käyttö, koko alueella on kielletty.

MITÄ MUUTA TULEE MUISTAA?

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä  esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

 

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 92€ Myynnissä alueelle Niitty
 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 143€ Myynnissä kaikille karavaanialueille

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyn sille alueelle, johon lippu on ostettu. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

 1. asuntoauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m ja pituus 10 m.
 2. karavaanivaunu sekä vetoauto (vetoauto sijoitetaan vaunun lähettyville eteen tai sivuun sijainnista ja maaston muodosta riippuen. Järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita vetoauton ja vaunun sijoittelussa.)
  tai
 3. karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Karavaanilipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJAPAIKKA 112€ Myynnissä alueelle Niitty
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJAPAIKKA 205€ Myynnissä alueille: Hiekka, Niitty 

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikan päällä.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla asiakkaalla itsellään.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on maksimissaan 3 metriä.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Matkaajapaikan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • TELTTAPAIKKA 28€ Myynnissä alueelle Niitty

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Iskelmän Niitty -alueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Telttapaikka luetaan digitaalisesti leirinnän vastaanotossa, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat teltan oikeaan paikkaan. Teltan kokoa ei ole rajoitettu, mutta kerrothan saapumisen yhteydessä mikäli aiot majoittua erityisen suuressa teltassa. Järjestyksenvalvonnan ohjeistamia turvavälejä tulee noudattaa.

Telttapaikan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 72€ Myynnissä alueelle Niitty

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton tai pakettiauton leirintäalueelle ajalle torstai – sunnuntai. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Huomioithan, että paikka ei sisällä sähköä.

Iskelmä Festivaalissa on käytössä myös Iskelmäparkki, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista julkaistaan talven aikana.

Autopaikan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • ISKELMÄ –TELTTA 375€ Myynnissä alueelle Niitty

Iskelmä-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.

Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Iskelmä-teltta sisältää:

 • lukon 
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl

Iskelmä-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.

Iskelmä-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Iskelmä-teltan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • PREMIUM ISKELMÄ-TELTTA 580€ Myynnissä alueelle Niitty
 • LISÄHENKILÖ 140€

Glamping on nyt myös Himoksen Iskelmä Festivaalilla! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Iskelmä-teltta.

Premium Iskelmä-teltta sisältää:

 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta

Halutessasi voit majoittua Premium Iskelmä-teltassa myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

Premium Iskelmä-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Premium-teltan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 •  SAUNALLISEN AJONEUVON LIPPU 210€ Myydään alueille Metsä & Hiekka
Saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa saunan sisältävän ajoneuvon tuomisen alueelle, johon paikka on ostettu. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.
Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Huomioithan että saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa tuomaan alueelle saunan, joka on ajoneuvon sisällä, ei erikseen vedettävää kalustoa.
Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.
HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.
Saunallisen ajoneuvon lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

MÖKIT, HUONEMAJOITUS JA HOTELLIT

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma Iskelmäporukka kasaan! HimosLomilla on Himoksen alueella satoja vaihtoehtoja festarimajoitukseen – perinteisestä mökkimajoituksesta aina suuriin luksushuviloihin.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset tulee tehdä suoraan Himoslomilta: TUTUSTU LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

Tapahtumassa mukana