Majoitus

Iskelmä Festivaali Himoksella voit majoittua karavaani- ja leirintäpaikoilla sekä mökkikylissä. Lisäksi asiakkaita palvelvat Jämsän alueen muut majoituspalvelut.

ISKELMÄ FESTIVAALIN 2024 LEIRINTÄALUEEN LIPUT MYNNISSÄ NYT!

Iskelmä Himoksen karavaanipaikat myydään Tiketissä. Lisätietoa leirintäalueen paikoista ja hinnoista alta. Luethan verkkosivun huolellisesti läpi jo ennen lipun ostoa!

ISKELMÄ HIMOKSEN KARAVAANI- JA LEIRINTÄALUEET

Kaikki uudet ja vanhat karavaaniystävät ovat lämpimästi tervetulleita kesän tunnelmallisemmalle leirintäalueelle. Iskelmä Festivaalin aikana Himokselle nousee useita leirintä- ja karavaanialueita, jotka mahdollistavat festivaaliviikonloppunasi sujuvan majoittumisen.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanipaikat ovat nyt myynnissä. 

Kaikkia karavaanikansalle tuttuja alueita ei päästä tulevana kesänä hyödyntämään Himoksella käynnissä olevien rakennushankkeiden vuoksi. Länsi-Himoksen alueelle on suunnitteilla ravintola, hotelli- ja majoituskohteita, joiden rakentaminen aloitetaan jo keväällä 2024. Laaksona (entinen Ilta-Sanomat), tunnetun alueen taka-osa Länsi-Rinteiden alapuolella ei ole enää käytössämme, ja lisäksi Niitty-alueen takaosaan nousee uusia taloja.

Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee kuitenkin edelleen kuusi väliaikaisesti rakennettua ja laajennettua karavaanialuetta.

LAAKSO -ALUE
Tämä karavaanialue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Kurkkaa Laakso-alueen sijainti tästä. Laakso-alueesta avataan myyntiin vain Länsi-Rinteiden alta löytyvän pysäköintialueen puoli. Laakson maasto on tasaista hiekkapohjaa ja lähistöltä löytyy festivaalivessat sekä suihkut. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle,  matkata voi myös festaribussilla!

NIITTY -ALUE
Iskelmän Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Voit kurkata Niitty-alueen sijainnin tästä, alue levittäytyy ympärillä oleville pelloille. Alueella on festari wc:t sekä konttisuihkut ja nuotiopaikka. Niitty–alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla.

Niitylle on rakennettu myös valmiiksi pystytetyt majoitusvaihtoehdot kuten Iskelmä teltat ja Premium Iskelmä teltat. Niityllä majoittuvat myös omilla teltoillaan leiriytyjät, ja lisäksi sieltä löytyy sähköttömät karavaani- ja autopaikat.

HIEKKA –ALUE
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Kurkkaa Hiekka-alueen sijanti tästä. Alueella on festari wc:t sekä konttisuihkut. Iskelmä Hiekka -alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, ja matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Osa hiekka-alueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla, jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omien painojen tuomisesta leirintään.

RANTA-ALUE
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Kurkkaa Ranta-alueen sijainti tästä. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Patajoentie kulkee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle. Ranta-alueella on kiinteät vesivessat sekä suihkutilat. Alue on kauniin järven rannalla, mutta ei mahdollista nimestään huolimatta asiakkaille uimista turvallisuussyistä.

METSÄ-ALUE

Metsä-alue tarjoaa rauhallisen paikan majoittumiseen, noin 2 kilometrin päässä festivaalialueesta. Metsä-alueen sijannin voit kurkata tästä. Metsään on mahdollista ostaa sähköllinen karavaani- tai matkaajapaikka, tai saunallisen ajoneuvon paikka. Metsässä on festivaali wc:t, konttisuihkut sekä nuotiopaikka.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille. Niillä majoittuakseen jokainen leirintäalueella vieraileva asiakas tarvitsee festivaalilipun, joka on voimassa leirintäalueelle saapumispäivästä  aina  festivaalin loppuun asti. Tutustuthan tarkempaan ohjeistukseen kohdasta ”Yhteiset pelisäännöt leirintäalueella”. 

Majoitusliput ovat myynnissä Tiketissä.

Huomioithan, että Iskelmä Festivaali Himoksen karavaanialueella on rajoitettu määrä paikkoja, joten nappaa oma lippusi ajoissa!

MIKÄ PÄÄSYLIPPU MAJOITTUJALLA TULEE OLLA?

Jokaisella Iskelmä Festivaalin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti voimassa oleva Iskelmä Festivaali Himos -festivaalilippu. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen leirintäalueelle saavuttaessa.

 • 3 päivän festivaalilipulla leiriytyminen on sallittu keskiviikosta klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • 2 päivän PE-LA festivaalilipulla leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 11.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 11.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Torstain ja perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei ole pääsyä leirintäalueelle.

Majoituspaikka on ajoneuvo / telttakohtainen, eli vaikka samassa majoituksessa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi majoituslippu.

Mikäli olet ostanut to-la festivaalilipun ja haluat saapua Iskelmän etkoille jo keskiviikkona, olet oikeutettu majoittumaan leirintäalueella jo keskiviikosta alkaen.

LIPUN OSTAMINEN

Lippu ostetaan Tiketin verkkokaupassa, minkä jälkeen lippu toimitetaan ostajalle valitun toimitustavan mukaisesti (esim. Kivra tai PDF.) Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti. Hinnasto täällä. Lippu on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä tapahtumaan saavuttaessa. Huom! Jos valitset toimitustavaksi Kivran, huolehdithan että sinulla on tapahtumaan saapuessa ladattuna puhelimeen Kivra-sovellus. Liput on mahdollista tilata myös tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen.

Lippu tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle siakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saavuttaessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään paikkakorttiin. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

MITÄ JOS EN PÄÄSE PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan IskelmäFestivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintä- ja karavaanialueita koskeviin muutoksiin.

MITÄ SAAN OTTAA MUKAAN KARAVAANIALUEELLE?

Iskelmä Festivaalin leirintäalueille ei voi tuoda:

 • lemmikkejä, vaikka ne olisivat tottuneita karavaanissa matkailijoita
 • alaikäsiä lapsia, Iskelmän karavaanialue on myös K18
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita.
 • kertakäyttögrillejä, hiiligrillejä tai metsäpalovaroituksen voimassa ollessa minkäänlaisia grillejä
 • Irrallisia etutelttoja, perkoloita, kaiteita, pop-up-telttoja, leirintätelttoja, paviljonkeja tai muita irtonaisia teltttoja ja rakenteita karavaanikulkuneuvojen väliin

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

SAANKO PYSTYTTÄÄ IRTONAISEN ETUTELTAN?

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta. Järjestyksenvalvonta valvoo irtonaisia katoksia ja kehottaa purkamaan vasten ohjeistusta pystytetyt katokset.

Voit avata asuntovaunussa tai -autossa kiinteästi kiinni olevan katoksen, mikäli turvaväli on riittävä.

MITEN JÄTEHUOLTO HOIDETAAN?

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys. Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Huolehditaan yhdessä sekä luonnosta että karavaanialueen viihtyisyydestä, ethän roskaa.

SAANKO SYTYTTÄÄ NUOTION TAI GRILLATA?

Kaikki tulenteko tulee suorittaa vain sille merkityillä paikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, on kaikenlainen tulenteko, myös omien grillien käyttö, koko alueella on kielletty. Voit tuoda leirintäalueelle omat ruokasi ja juomasi.

MIHIN ASTI SAA JUHLIA?

Iskelmä-kansa jaksaa juhlia aamuun saakka, mutta välillä on suositeltavaa myös vähän levähtää. Iskelmä Festivaalin leirintäalueella on hiljaisuus klo 02:00-07:00, jolloin pyydämme kaikkia asiakkaitamme hiljentämään volumia. Leirinnässä on kuitenkin aina liikenteestä ja mökkikylistä johtuvia ääniä, joten juhlatunnelmaan pyydämme varaamaan myös korvatulpat sekä kärsivällisyyttä. Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman hyvät unet, ostathan majoituspaikan Hiljaiselta alueelta.

MITÄ MUUTA TULEE MUISTAA?

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä pyytää esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

 

Tervetuloa Iskelmä Festivaalin leirintäalueelle!

Leirintäalueen vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varressa. Sen sijainnin näet suoraan kartasta. Paikan päällä opasteet sekä tieliikenteen ohjaajat opastavat asiakkaat vastaanottoon ja oikeille leirintäalueille. Varauduthan tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä. 

Iskelmä Festivaalin leirintäalueelle voi saapua vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti:

 • Keskiviikko 12:00 – 21:00
 • Torstai: 11:00 – 20:00
 • Perjantai: 11:00-17:00
 • Lauantai: 11:00 – 15:00

Leirintäalueelle jonottaminen ennen vastaanoton aukeamista on kielletty. 

Tarkistathan taulukosta tai kohdasta ”Majoituslipun ostaminen” millä lipulla voi saapua minäkin päivänä.
 • Sunnuntaina leirintäalueelta tulee poistua klo 12.00 mennessä.

Saapuessasi vastaanottoon ota valmiiksi esille ostamasi pääsyliput. Henkilöllisyystodistus tarkistetaan tarvittaessa. Pääsyliput vaihdetaan vastaanotossa majoituskorttiin. Leirintäalueen vastaanotossa saat vaihdettua myös Iskelmä Festivaali -pääsylippusi festivaalirannekkeeseen. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Saapuessasi leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvo, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erilliselle maksulliselle parkkialueelle järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti.

Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee vetoauto ajaa parkkialueelle järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä pyytää esimerkiksi purkamaan etuteltan, tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 92€ Myynnissä alueelle Niitty
 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 143€ Myynnissä kaikille karavaanialueille. Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyn leirintäalueelle.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

 1. asuntoauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m ja pituus 10 m.
 2. karavaanivaunu sekä vetoauto (järjestyksenvalvojaa osoittaa vetoautolle paikan, johon auto on ohjeiden mukaan ajettava)
  tai
 3. karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omista painoista.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Jos olet ostanut to-la festivaalilipun, voit majoittua leirintäalueella karavaanilipulla (etkojen yhteydessä keskiviikosta) torstaista sunnuntaihin. Launtain festivaalilipulla voit majoittua leirintäalueella lauantaista sunnuntaihin, jne. 

 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU / HILJAINEN 143€ Myynnissä alueelle: Niitty

Haluatko varmistaa makoisat yöunet festivaaliviikonloppuna? Iskelmä Himoksen karavaanialueelle myydään rajoitettu erä majoituspaikkoja, joilla voit lunastaa paikkasi Silent Himos -alueelta. Jokainen lipun ostanut sitoutuu noudattamaan hiljaisuutta päivittäin aikavälillä 24.00-07.00. Hiljaisuuden toteutumista valvotaan tehostetusti ja alue sijaitsee rauhallisella paikalla. Huomioithan kuitenkin järjestyksenvalvonnasta aiheutuvan tai muualta tapahtuma-alueelta kantautuvan äänihaitan mahdollisuudet. Pyydämme asiakkaita huomioimaan, että pyrimme järjestämään mahdollisimman hiljaisen alueen, mutta festivaaliolosuhteissa emme voi taata täyttä hiljaisuutta.

 •  Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itselläänKaravaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyn leirintäalueelle.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

  1. asuntoauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m ja pituus 10 m.
  2. karavaanivaunu sekä vetoauto (järjestyksenvalvojaa osoittaa vetoautolle paikan, johon auto on ohjeiden mukaan ajettava)
   tai
  3. karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Jos olet ostanut to-la festivaalilipun, voit majoittua leirintäalueella karavaanilipulla (etkojen yhteydessä keskiviikosta) torstaista sunnuntaihin. Launtain festivaalilipulla voit majoittua leirintäalueella lauantaista sunnuntaihin, jne. 

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJAPAIKKA 112€ Myynnissä alueelle Niitty
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJAPAIKKA 205€ Myynnissä alueille: Hiekka, Niitty, Metsä

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla asiakkaalla itsellään.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on maksimissaan 3 metriä.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään  asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omista painoista.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Jos olet ostanut to-la festivaalilipun, voit majoittua leirintäalueella matkaajalipulla (etkojen yhteydessä keskiviikosta) torstaista sunnuntaihin. Launtain festivaalilipulla voit majoittua leirintäalueella lauantaista sunnuntaihin, jne. 

 • TELTTAPAIKKA 28€ Myynnissä alueelle Niitty

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Iskelmän Niitty -alueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Telttapaikka luetaan digitaalisesti leirinnän vastaanotossa, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat teltan oikeaan paikkaan. Teltan kokoa ei ole rajoitettu, mutta kerrothan saapumisen yhteydessä mikäli aiot majoittua erityisen suuressa teltassa. Järjestyksenvalvonnan ohjeistamia turvavälejä tulee noudattaa.

Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Jos olet ostanut to-la festivaalilipun, voit majoittua leirintäalueella telttalipulla (etkojen yhteydessä keskiviikosta) torstaista sunnuntaihin. Launtain festivaalilipulla voit majoittua leirintäalueella lauantaista sunnuntaihin, jne. 

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 72€ Myynnissä alueelle Niitty

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton tai pakettiauton leirintäalueelle ajalle torstai – sunnuntai. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Huomioithan, että paikka ei sisällä sähköä.

Iskelmä Festivaalissa on käytössä myös Iskelmäparkki, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista julkaistaan lähempänä kesää.

Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Jos olet ostanut to-la festivaalilipun, voit majoittua leirintäalueella autopaikkalipulla (etkojen yhteydessä keskiviikosta) torstaista sunnuntaihin. Launtain festivaalilipulla voit majoittua leirintäalueella lauantaista sunnuntaihin, jne. 

 • ISKELMÄ –TELTTA 375€ Myynnissä alueelle Niitty

Iskelmä-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.

Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Iskelmä-teltta sisältää:

 • lukon 
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl

Iskelmä-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.

Iskelmä-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Jos olet ostanut to-la festivaalilipun, voit majoittua leirintäalueella Iskelmä-teltta -lipulla (etkojen yhteydessä keskiviikosta) torstaista sunnuntaihin. Launtain festivaalilipulla voit majoittua leirintäalueella lauantaista sunnuntaihin, jne. 

 • PREMIUM ISKELMÄ-TELTTA 580€ Myynnissä alueelle Niitty
 • LISÄHENKILÖ 140€

Glamping on nyt myös Himoksen Iskelmä Festivaalilla! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Iskelmä-teltta.

Premium Iskelmä-teltta sisältää:

 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta

Halutessasi voit majoittua Premium Iskelmä-teltassa myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

Premium Iskelmä-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaalippu majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. Jos olet ostanut to-la festivaalilipun, voit majoittua leirintäalueella Premium Iskelmä -teltta -ipulla (etkojen yhteydessä keskiviikosta) torstaista sunnuntaihin. Launtain festivaalilipulla voit majoittua leirintäalueella lauantaista sunnuntaihin, jne. 

PALVELUT  KARAVAANIALUEILLA:

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit tai alueesta riippuen kiinteät suihkutilat. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaaliolosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, joten odota omaa vuoroasi ulkona. Sähkölaitteiden käyttö on suihkukonteissa kiellettyä turvallisuussyistä.
 • Laittautuimispiste – Festivaalityylisi voit loihti laittautumispisteellä, josta löytyy peilejä, penkkejä sekä pistokkeita sähkölaitteille, esim. föönille ja muille kähertimille.
 • Juomavesipisteet
 • Käsienpesupisteet sekä desinfiointi mahdollisuus
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäherkkusi kesäkeittiöstä, josta löytyy mm. vedenkeitin, mikro, sähköliesi sekä muut lastat ja vempaimet! Olethan tarkka sähkölaitteiden kanssa ja irrotat piuhat välittömästi käytön jälkeen.
 • Lisätietoa palveluista päivitetään kohti kesää mentäessä!

MÖKIT, HUONEMAJOITUS JA HOTELLIT

Sauna lämpimäksi, juomat jääkaappiin, oma Iskelmäporukka kasaan! HimosLomilla on Himoksen alueella satoja vaihtoehtoja festarimajoitukseen – perinteisestä mökkimajoituksesta aina suuriin luksushuviloihin.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset tulee tehdä suoraan Himoslomilta: TUTUSTU LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

Tapahtumassa mukana