Majoitus

Iskelmä Festivaali Himoksella voi majoittua karavaani- ja leirintäpaikoilla, mökkikylissä sekä leirinnän BOX-majoituksissa. Lisäksi asiakkaita palvelvat Jämsän alueen muut majoituspalvelut.

MÖKIT, HUONEMAJOITUS JA HOTELLIT

Himoslomien majoitusmyynti Iskelmä Festivaali 2022 -tapahtumaan on käynnissä

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200 (Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt /minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilla.

HimosLomilta majoituksen varanneet voivat ostaa festariliput helposti Omaloma-palvelun kautta, jolloin festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaaliliput voitte ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä. Jokaiselle majoitusvaraukselle tulee ilmoittaa yhtä monta 3 päivän festivaalilippua kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

LEIRINTÄ JA KARAVAANIALUEET

Iskelmä Festivaali Himoksen karavaani- ja leirintäalueet aukeavat keskiviikkona 29.6. klo 12:00. Paikalle ei voi saapua ennen sitä.

Länsi-Himoksentielle ei voi pysäköidä odottamaan vastaanoton avautumista. Alueella on pysäköintikielto ja siirtokehoitus, jonka vuoksi ennen määräaikaa paikalle tulevat autot tullaan hinaamaan pois.

Karavaanivastaanotto on auki keskiviikkona 29.6. klo 23:00 asti. Tämän jälkeen tulevat ohjataan jonoon varapaikoille, josta heidät viedään perille torstai-aamuna klo 10:00 alkaen.

Torstaina ja perjantaina vastaanotto on auki klo 21:00 asti, jonka jälkeen tulijat ohjataan jonoon varapaikoille, josta heidät viedään perille seuraavana aamuna klo 10:00 alkaen.

Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee kuusi väliaikaisesti rakennettua karavaanialuetta ja leirintäalue.

LÄHITAPIOLA –ALUE 
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. Lähitapiola alueella on myös konttisuihkut ja festariwc:t.

PEPSI-ALUE
Alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

ILTASANOMAT-ALUE
IltaSanomat-alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on vesiwc:t ja suihkut.

ISKELMÄ NIITTY -ALUE
Iskelmä Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

ISKELMÄ HIEKKA –ALUE
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariWC:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

RANTA-ALUE
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Alueella vesivessat sekä uimamahdollisuus luonnonrannalla. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle.

LEIRINTÄALUE

Iskelmä festivaalin asiakkaita palvelee myös leirintäalue, jossa on tilaa teltoille ja henkilöautoille sekä sähköttömille karavaaniautoille ja -vaunuille. Leirintäalue sijaitsee Iskelmä Niitty -alueen läheisyydessä, ja se on nurmikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin  700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t, sekä konttisuihkut. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

Karavaanipaikkojen liput ovat myynnissä nyt Tiketin verkkokaupassa

Karavaanipaikkojen myynti on siirtynyt lipunmyynnin yhteyteen, jonka myötä karavaanipaikat ovat muuttuneet karavaanilipuiksi ja matkaajalipuiksi. Karavaanialueiden lippuja ei ole mahdollista ostaa enää Himoslomat keskusvaraamon kautta.

LIPUN OSTAMINEN

Kaikki liput tulevat asiakkaalle sähköpostitse pdf-lippuina, jolloin ne on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä, mutta ne on mahdollista tilata tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen. Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti (esim. PDF 0 euroa, R-Kioski 1 € /lippu + 2 €/tilaus. Hinnasto täällä.

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

LIPPUTYYPIT

Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

KARAVAANILIPUT

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Karavaanilippuja on myynnissä kaikille karavaanialueille.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Mikäli tapahtuman järjestyksenvalvojat pyytävät/neuvovat purkamaan mahdolliset etuteltat ym rakenteet tapahtuman turvallisuuden vuoksi (esim. Paloturvallisuus, sääilmiöt) noudatathan heidän ohjeitaan.

 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 110€ // LOPPUUNMYYTY

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU LEIRINTÄ 75€
 • Sähköttömien lippujen myynti ennakkoon on päättynyt. Loput autopaikat myydään paikan päällä.

MATKAAJALIPUT

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä. Matkaajalippuja voi ostaa Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty ja LähiTapiola -alueille. Valitettavasti muille alueille ei ole mahdollista saapua kyseisillä kulkuneuvoilla.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Mikäli tapahtuman järjestyksenvalvojat pyytävät/neuvovat purkamaan mahdolliset etuteltat tapahtuman turvallisuuden vuoksi (esim. Paloturvallisuus, sääilmiöt) noudatathan heidän ohjeitaan.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU 170€ // LOPPUUNMYYTY
 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU LEIRINTÄ 95€
  Sähköttömien lippujen myynti ennakkoon on päättynyt. Loput autopaikat myydään paikan päällä.

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

 • TELTTAPAIKKA 10€

Telttailijoiden tulee ostaa oma telttapaikka. Telttapaikan avulla varataan telttailijoille sopivat tilat ja palvelut festivaalin leirintäalueelle. Telttapaikkaa ostaessa kerätänään myös teltan haltijan yhteystiedot, joita tarvitaan matkustajailmoitusta varten. Lippuja voi ostaa Tiketin verkkokaupasta tai paikan päällä, mikäli niitä riittää. Telttapaikat sijaitsevat leirintäalueella, ja ne ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Telttapaikka luetaan digitaalisesti leirinnän vastaanotossa, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat teltan oikeaan paikkaan.

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄ 60€

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen tai sen läheisyyteen. Tapahtumassa tulee olemaan myös muita leirintäalueen ulkopuolisia parkkipaikkoja. Tapahtuma-ajan muista parkkipaikoista tiedotetaan myöhemmin. Leirintäalueen kaikki autopaikat ovat maksullisia. Sähköttömiä autopaikkalippuja myydään myös tapahtumaporteilla, mikäli niitä riittää.

Sähköttömien lippujen myynti ennakkoon on päättynyt. Loput autopaikat myydään paikan päällä.

BOX – majoitus on kevytrakenteinen majoitusmökki kahdelle hengelle.

BOX sisältää:

 • sängyt ja patjat kahdelle hengelle
 • pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Huomioithan että ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun.
 • yhden autopaikan BOX majoituksen läheisyydestä. Seuraathan järjestyksenvalvonnan ohjeita.
 • siivouksen
 • BOX on lukittavissa

BOX ei sisällä:

 • festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen. Kaikkilla majoittujilla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu koko tapahtuman ajalle, eli torstaista lauantaihin.
 • täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan tai ostettava lisäpalveluna varauksen yhteydessä hintaan 23 euroa.

BOX-majoitusmökit sijaitsevat leirintäalueella. Käytössä on kaikki leirintäalueen palvelut kuten festariwc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta. BOX on lukittavissa.

HUOM. BOX hinta on sama huolimatta siitä saapuuko majoittuja keskiviikkona, torstaina vai perjantaina.

Majoituksen liput nyt myynnissä Tiketissä!

Karavaanivastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varressa.

Kaikki karavaanit ja matkaajat kulkevat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut Karavaani- ja matkaajaliput, jotka vaihdetaan paikkaa merkitsevään paikkalippuun, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat paikalleen oikeille alueille. Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita, varautukaa tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudattakaa varovaisuutta liikenteessä.

Karavaanipaikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan aluettain ja lipputyypeittäin tulojärjestyksssä. Paikkaa ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Huomioithan, että yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huom! Jokaisella karavaanialueelle keskiviikkona tai torstaina majoittuvalla tulee olla voimassaoleva kolmen päivän festivaalilippu. Kahden päivän lipulla pääsee karavanalueelle vain pe-su ja yhden päivän lipulla la-su. Myös alueella vierailijoilla tulee olla voimassa olevat rannekkeet. Torstain tai Perjantain lipulla ei voi majoittua alueella!

Voitte mahdollisuuksien mukaan vaihtaa lippunne rannekkeiksi joko samalla, kun vaihdatte karavaanilipun paikkalipuksi, tai sitten erillisessä rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeen vaihtopisteet löytyvät pääporttien vasemmalta puolelta, sekä Himos Centerin edestä.

Ranneke laitetaan vasempaan käteen, ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan.

Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Leirintä- ja karavaanialueet on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Festivaaliliput ovat tällä hetkellä myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä.

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä  esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

Iskelmä Festivaalin leirintä- ja karavaanialueet ovat tilapäisiä, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alueita, joten ne eivät ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Pyrimme rauhoittamaan alueet yöajalla, mutta alueella voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista johtuvaa ääntä, kuten esimerkiksi turvallisuudesta, sähköntuotannosta tai muusta vastaavasta toiminnasta johtuvaa ääntä (esim. järjestyksenvalvojien aluevalvonta, generaattori). Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan ja vältät esimerkiksi ylimääräisten äänentoistolaitteiden, karaokelaitteiden yms melua tuottavien laitteiden käyttöä.

Pidätämme oikeuden poistaa toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta/seurueelta rannekkeet sekä majoitusmahdollisuuden.

Karavaani- ja leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo. 12.00 mennessä.

TURVALLISUUS SEKÄ KIELLETYT ESINEET

Iskelmä Festivaalin leirintä- ja karavaanialueille ei voi tuoda:

 • lemmikkejä, vaikka ne olisivat tottuneita karavaanissa matkailijoita
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita.
 • kertakäyttögrillejä, hiiligrillejä tai metsäpalovaroituksen voimassa ollessa minkäänlaisia grillejä

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Tapahtumassa otetaan huomioon myös terveysturvallisuus. Alueita siivotaan tehostetusti ja pintoja desinfioidaan niin tapahtuma- kuin leirintä- ja karavaanialueilla. Käsihygieniasta on mahdollista huolehtia niin desinfiointiaineiden kuin käsienpesupisteiden avulla. Huolehdithan riittävästä etäisyydestä suihku- ja wc-tiloissa ja odotat tarvittaessa vuoroasi ulkona. Otathan majoittuessasi huomioon jokaisen festivaaliasiakkaan ja juhlit turvallisesti!

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

Kaikki tulenteko tulee suorittaa vain sille merkityillä paikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, on kaikenlainen tulenteko, myös omien grillien käyttö, koko alueella on kielletty.

Yleisen turvallisuuden vuoksi rantasaunoilla (Rantasauna, Savusauna, karavaanialueiden kiinteät saunat) ei järjestetä avoimia saunavuoroja leirintäalueen ja karavaanialueiden asiakkaita. Saunakylän saunat ja paljut palvelevat kaikkia asiakkaita, lisätietoa ”palvelut leirintäalueella” otsikon alta.

Iskelmä Festivaalin ikäraja on 18-vuotta.

MITÄ JOS EN PÄÄSE PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan IskelmäFestivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintä- ja karavaanialueita koskeviin muutoksiin.

PALVELUT KAIKILLA KARAVAANIALUEILLA:

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit tai alueesta riippuen kiinteät suihkutilat. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Käsienpesupisteet sekä desinfiointi mahdollisuus
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty

ISKELMÄ HIEKAN JA ISKELMÄ NIITYN VÄLISELLÄ ALUEELLA:

 • Leirinnän kiska. Kioskissa myynnissä tarvikkeita hammasharjasta, aurinkorasvaan tai limpparista sipsipussiin. Myynnissä myös jäitä karavaanarin juomia viilentämään.
 • Kesäkeittiö. Kesäkeittiössä voit valmistaa ruokaa ja tiskata astiasi. Otathan huomioon myös muut kokkaajat ja siivoat jälkesi!
 • Himos Aktion lettukahvila. Ilmaiset lettukahvit leirinnän asiakkaille tarjoaa Himos Aktio. Tule juttelemaan elämästä ja elämää suuremmista asioista. Keskustelupalvelua on tarjolla koko festareiden ajan, torstai-illasta sunnuntaihin. Lettuja paistetaan koko päivän ja jaetaan yölläkin niin pitkään kuin herkkuja riittää.
 • Saunarekan Saunakylä. Legendaarinen saunakylä sisältää useita saunoja, porealtaita, paljuja ja viihdettä. Avoinna ohjelman kera aamusta myöhäiseen iltaan, parhaat ajat varataan etukäteen! Saunakylässä palvelee myös anniskelualue sekä oma henkilökunta, joka vastaa Saunakylän toiminnasta ja valvonnasta. Saunakylä on avoinna ke 18.00-00.00, to-la 9.00 – 00.00, hinta yhdeltä asiakkaalta 30€/1,5h. Saunavuoron voi varata paikan päällä tai ennakkoon täältä.

Huom! Muut saunat kuin saunakylän saunat eivät valvonta- ja turvallisuussyistä ole käytettävissä.

Tapahtumassa mukana