Majoitus

Iskelmä Festivaali Himoksella voi majoittua karavaani- ja leirintäpaikoilla sekä mökkikylissä. Lisäksi asiakkaita palvelvat Jämsän alueen muut majoituspalvelut.

LEIRINTÄ JA KARAVAANIALUEET

Vuoden 2023 karavaanialueiden liput ovat nyt myynnissä Tiketissä! Kaikki uudet ja vanhat karavaaniystävät ovat lämpimästi tervetulleita kesän tunnelmallisemmalle leirintäalueelle.

Iskelmän leirintä- ja karavaanialueet ovat saaneet uudet nimet, joihin voit tutustua alapuolelta löytyvästä kartasta. Lisäksi 2023 tarjoamme festivaalivieraille uusia majoituslippuja kuten Silent Himos -lipun hiljaiselle alueelle.

Iskelmä tarjoaa tuttuja ja uusia majoituspaikkoja. Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille, sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Voit valita kummastakin sähköttömän tai sähköllisen vaihtoehdon. Iskelmässä voit myös telttailla omalla teltalla, tai ostaa valmiiksi pystytetyn Iskelmä teltan. Uutuutena mukavuutta kaipaaville tarjolla on myös Premium Iskelmä-teltta, joka tarjoaa kalustetun ja sisustetun luksuskokemuksen.

Karavaanipaikat ovat Iskelmäkansan keskuudessa erityisen suosittuja, joten nappaathan omasi pian.

Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee kuusi väliaikaisesti rakennettua karavaanialuetta.

METSÄ -ALUE 
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. Metsä-alueella on myös konttisuihkut ja festariwc:t.

LAAKSO -ALUE
Tämä karavaanialue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alue on jakautunut kahteen eri osaa, jotka kokeneet Iskelmä kävijät saattavat muistaa nimillä Pepsi sekä Ilta-Sanomat. Laaksossa on festariwc:t sekä suihkutilat. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

NIITTY -ALUE
Iskelmän Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut ja nuotiopaikka. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Iskelmä Niityltä löydät leirintäalueen palveluita kuten ohjelmaa, maksullisen saunakylän, kioskin sekä muita viikonloppuasi viihdyttäviä palveluita. Niitylle on rakennettu myös valmiiksi pystytetyt majoitusvaihtoehdot kuten Iskelmä teltat ja Iskelmä Premium teltat. Niityllä majoittuvat myös omilla teltoillaan leiriytyjät, ja lisäksi sieltä löytyy sähköttömät karavaani- ja autopaikat.

HIEKKA –ALUE
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

RANTA-ALUE
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle. Alue on kauniin järven rannalla, mutta ei mahdollista nimestään huolimatta asiakkaille uimista.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

 

Karavaanialueiden liput ovat nyt myynnissä Tiketin verkkokaupassa!

LIPUN OSTAMINEN

Lippu ostetaan Tiketin verkkokaupassa, minkä jälkeen lippu toimitetaan ostajalle valitun toimitustavan mukaisesti (esim. Kivra tai PDF.) Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti. Hinnasto täällä. Huom! Jos valitset toimitustavaksi Kivran, huolehdithan että sinulla on tapahtumaan saapuessa ladattuna puhelimeen Kivra sovellus. Lippu on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä tapahtumaan saavuttaessa. Liput on mahdollista tilata myös tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen.

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 89€ Myynnissä alueelle Niitty
 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 139 Myynnissä kaikille karavaanialueille

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

 1. asuntoauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m
 2. karavaanivaunu sekä vetoauto
  tai
 3. karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJAPAIKKA 109 Myynnissä alueelle Niitty
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJAPAIKKA 199€ Myynnissä alueille: Hiekka, Niitty & Metsä

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikan päällä.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla asiakkaalla itsellään.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on maksimissaan 3 metriä.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

 • TELTTAPAIKKA 25€ Myynnissä alueelle Niitty

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Iskelmän Niitty -alueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Telttapaikka luetaan digitaalisesti leirinnän vastaanotossa, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat teltan oikeaan paikkaan. Teltan kokoa ei ole rajoitettu, mutta kerrothan saapumisen yhteydessä mikäli aiot majoittua erityisen suuressa teltassa. Järjestyksenvalvonnan ohjeistamia turvavälejä tulee noudattaa.

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄ 69€ Myynnissä alueelle Niitty

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen tai sen läheisyyteen, järjestyksenvalvonnan osoittamaan paikkaan. Autopaikka leirintäalueelta on tarkoitettu telttailijoille ja muille jotka haluavat säilyttää tavaroitaan majoituksen lähettyvillä.

Tapahtumassa tulee olemaan myös muita leirintäalueen ulkopuolisia parkkipaikkoja. Tapahtuma-ajan muista parkkipaikoista tiedotetaan myöhemmin.

UUTUUS!

 • ISKELMÄ –TELTTA 375€ Myynnissä alueelle Niitty

Iskelmä-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.

Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Iskelmä-teltta sisältää:

 • lukon 
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl

Iskelmä-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.

Iskelmä-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

UUTUUS!

 • PREMIUM ISKELMÄ-TELTTA 580€ Myynnissä alueelle Niitty
 • LISÄHENKILÖ 140€

Glamping on nyt myös Himoksen Iskelmä Festivaalilla! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Iskelmä-teltta.

Premium Iskelmä-teltta sisältää:

 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
 • Aamiaisboxi kahdelle hengelle.

Halutessasi voit majoittua Premium Iskelmä-teltassa myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

Premium Iskelmä-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

UUTUUS!

 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU / HILJAINEN 139€ Myynnissä alueille: Niitty & Metsä
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU / HILJAINEN 199€ Myynnissä alueelle Metsä
 • SAUNALLISEN AJONEUVON LIPPU / HILJAINEN 210€ Myynnissä alueelle Metsä

Haluatko varmistaa makoisat yöunet festivaaliviikonloppuna? Iskelmä Himoksen karavaanialueelle myydään rajoitettu erä majoituspaikkoja, joilla voit lunastaa paikkasi Silent Himos -alueelta. Jokainen lipun ostanut sitoutuu noudattamaan hiljaisuutta päivittäin aikavälillä 24.00-07.00. Hiljaisuuden toteutumista valvotaan tehostetusti ja alue sijaitsee rauhallisella paikalla. Huomioithan kuitenkin järjestyksenvalvonnasta aiheutuvan tai muualta tapahtuma-alueelta kantautuvan äänihaitan mahdollisuudet.

 

 •  SAUNALLISEN AJONEUVON LIPPU 210€ Myydään alueille Metsä & Hiekka
Saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa saunan sisältävän ajoneuvon tuomisen alueelle, johon paikka on ostettu. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.
Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä. Huomioithan että saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa tuomaan alueelle saunan, joka on ajoneuvon sisällä, ei erikseen vedettävää kalustoa.
Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.
HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Leirintä- ja karavaanialueet on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Festivaaliliput ovat tällä hetkellä myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä.

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä  esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

Iskelmä Festivaalin leirintä- ja karavaanialueet ovat tilapäisiä, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alueita, joten ne eivät ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Pyrimme rauhoittamaan alueet yöajalla, mutta alueella voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista johtuvaa ääntä, kuten esimerkiksi turvallisuudesta, sähköntuotannosta tai muusta vastaavasta toiminnasta johtuvaa ääntä (esim. järjestyksenvalvojien aluevalvonta, generaattori). Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan ja vältät esimerkiksi ylimääräisten äänentoistolaitteiden, karaokelaitteiden yms melua tuottavien laitteiden käyttöä. Mikäli haluat varmistaa yörauhan, valitsethan ostettaessa hiljaisen alueen majoituslipun.

Pidätämme oikeuden poistaa toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta/seurueelta rannekkeet sekä majoitusmahdollisuuden.

Karavaani- ja leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo. 12.00 mennessä.

TURVALLISUUS SEKÄ KIELLETYT ESINEET

Iskelmä Festivaalin leirintä- ja karavaanialueille ei voi tuoda:

 • lemmikkejä, vaikka ne olisivat tottuneita karavaanissa matkailijoita
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita.
 • kertakäyttögrillejä, hiiligrillejä tai metsäpalovaroituksen voimassa ollessa minkäänlaisia grillejä

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Tapahtumassa otetaan huomioon myös terveysturvallisuus. Alueita siivotaan tehostetusti ja pintoja desinfioidaan niin tapahtuma- kuin leirintä- ja karavaanialueilla. Käsihygieniasta on mahdollista huolehtia niin desinfiointiaineiden kuin käsienpesupisteiden avulla. Huolehdithan riittävästä etäisyydestä suihku- ja wc-tiloissa ja odotat tarvittaessa vuoroasi ulkona. Otathan majoittuessasi huomioon jokaisen festivaaliasiakkaan ja juhlit turvallisesti!

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

Kaikki tulenteko tulee suorittaa vain sille merkityillä paikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, on kaikenlainen tulenteko, myös omien grillien käyttö, koko alueella on kielletty.

Yleisen turvallisuuden vuoksi rantasaunoilla (Rantasauna, Savusauna, karavaanialueiden kiinteät saunat) ei järjestetä avoimia saunavuoroja leirintäalueen ja karavaanialueiden asiakkaita.

Iskelmä Festivaalin ikäraja on 18-vuotta.

MITÄ JOS EN PÄÄSE PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan IskelmäFestivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintä- ja karavaanialueita koskeviin muutoksiin.

PALVELUT KAIKILLA KARAVAANIALUEILLA:

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit tai alueesta riippuen kiinteät suihkutilat. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaaliolosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Käsienpesupisteet sekä desinfiointi mahdollisuus
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäalueen herkkusi kesäkeittiössä! Käytössä mm. mikro, grilli, vedenkeitin sekä sähköliesi

Kesällä 2023 Iskelmä Festivaalin karavaanialue Niitylle rakentuu myös muita lisäpalveluita. Luvassa on myös aamupäivien ohjelmaa. Tiedot palveluista ja aktiviteeteistä päivitetään kevään edetessä.

 

MÖKIT, HUONEMAJOITUS JA HOTELLIT

Himoslomien majoitusmyynti Iskelmä Festivaali 2023 -tapahtumaan on käynnissä

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200 (Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt /minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilla.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varaavien tulee siis ostaa myös minimissään neljä 3pv festivaalilippua varauksen yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaalilipuja voi ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä, mikäli majoittujia on enemmän.

Jämsän alueelta löytyy myös lukuisia muitakin majoituspalvelujen tarjoajia. Lisätietoja voit löytää esimerkiksi Visit Himos Jämsän kautta.

Tapahtumassa mukana