Iskelmä Festivaali Himos 15 vuotta!

Tulevana kesänä Iskelmä Festivaali Himos juhlitaan 27.-29.6.. Iskelmä Festivaali Himos on ehtinyt jo 15 vuoden ikään.

Himoksella festivaalikansaa viihdyttävät stadionluokan poptähti Kaija Koo, pitkästä aikaa livenä nähtävä, uuden Lanka-biisin tällä viikolla julkaiseva Jenni Vartiainen, laulaja-lauluntekijä ja kahdeksalla Emmalla palkittu BEHM, lukuisista radiohiteistään tunnettu uniikkiääninen Ellinoora, 10-henkinen jättikokoonpano, Vuoden Iskelmällä kuluneena vuonna palkittu Vesterinen yhtyeineen sekä suomirockin dinosaurus Eppu Normaali, joka keikkailee tulevan kesän laajennetulla kokoonpanolla, yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa. Lisää artisteja julkaistaan talven ja kevään aikana.

Himoksen Iskelmä Festivaaleilla juhlii vuosittain laaja yleisö, se kerää kevyen musiikin ystäviä yhteen keskimäärin 30 000.

”Yleisön usko tapahtumiin ja halu livekokemuksiin on palannut takaisin, mistä olemme äärimmäisen kiitollisia. On hienoa tarjota näin laajalle joukolle yleisöä maamme kiinnostavimpien artistien keikkoja ja tapahtumaelämyksiä. Iskelmä Festivaali on tunnetusti koko kansan festivaali, johon mittaluokkaan se on päässyt eturivin artistien sekä yhä laajempien, tasokkaampien ja toimivien palveluidensa ansiosta. Niihin panostamme jatkossakin”, lupaa tapahtumajohtaja Krista Heinonen.

Iskelmä Festivaali Himoksen kolmen päivän lippujen Tiketissä ja Lippupisteessä. Yhden päivän lippujen myynti alkaa ensi vuonna.
Iskelmä Festivaalien leirintä- ja karavaanipaikat tulevat myyntiin 13.11. klo 9. Lisätietoa asiasta löytyy tapahtuman nettisivuilla jo ennen myynnin alkua.

Tapahtumassa mukana