Iskelmä Festivaalin ohjelma on valmis!

Koko kansan Iskelmä Festivaali juhlitaan 15. kertaa monipuolisessa Himos Parkissa 27.-29.6.

Iskelmä Festivaalin koko ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä. Lisäksi kaikki lipputyypit on avattu myyntiin.

Himoksella viihdyttävät Suomen suosituin rap-duo JVG, yksi festivaalin toivotuimmista pop-artisteista, eilen 50 vuotta täyttänyt ikinuori Juha Tapio, viihdyttävä bilekone Portion Boys ja 40 vuotta sitten julkaistun Nimeni on Dingo -läpimurtoalbumin ympärille rakennetun keikkasetin esittävä Dingo. Lisäksi ohjelmassa ovat mukana BESS, Arttu Wiskari & JP Leppäluoto, Ressu Redford, Anssi KelaOlli HalonenAnna Puu, Jonne AaronJannika BSTIGVIIVI ja Antti Ketonen.

Jo aiemmin Himoksen Iskelmä Festivaali julkistiesiintyjikseen Kaija Koon, Jenni Vartiaisen, BEHMin, Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon, Eppu Normaalin, KUUMAAn ja Ellinoora.

”Se nyt vaan sattuu olemaan niin, että Himos ja Iskelmäfestarit kuuluvat kesään. Siellä on myös esiintyjän näkökulmasta ainutlaatuinen tunnelma, jonka onneksi pääsee taas kokemaan. Kesä tulee siis mullekin!”, kommentoi Juha Tapio. 

Himoksen Iskelmä Festivaalilla juhlii vuosittain liki 30 000 festarikävijää. Lipunmyynti on tänä vuonna ennätysvauhdissa.

Himoksen Iskelmä Festivaalien lipunmyynti on käynnissä kaikkien lipputyyppien osalta Tiketissä ja Lippupisteessä.  

Tapahtumassa mukana