Ruoka ja juoma

Maistuisiko kesän parhaana viikonloppuna erikoisoluet tai kepeät cocktailit? Kyllä kiitos!

Iskelmä Festivaalin Himoksella pääset nauttimaan tuttuun tapaan virkistävistä virvokkeista ympäri festarialueen anniskelupisteitä. Festarialueelta löytyy iso valikoima erikoisoluita sekä pienpanimo-oluita. Valikoimassa on myös viinejä ja kuohuvaa eri myyntipisteillä sekä lukuisia drinkki- ja cocktailbaareja.Iskelmä Festivaali Himoksen ruokatarjonta:

Royal Grill
Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!
Makkaraperunat G, L
Kebabsetti G, L
Kanakebabsetti G, L
Seitansetti V, L
Specialsetti L, saatavilla G

Burger Beast
Maukkaita artesaaniburgereita ihanilla täytteillä. Kuohkean perunabriossin sisällä nauta- tai vegepihvi sekä maukkaat kastikkeet ja tietenkin tuoreet kasvikset. Nam!
Juustoburger VL, saatavilla G, L
Chiliburger VL, saatavilla G, L
BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L
Vegeburger VL, saatavilla G, L

Kariniemen Kot Spot
Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kot Spot tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisina, salaatteina ja combolautasina. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box.
Original Chicken Burger VL, G, L
Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L
Fresh Chicken Salad G, M
Fried Chicken Plate G, M
Double Chicken Box G, M

Street Pitas
Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.
Lihakebab L, saatavilla G, M
Kanakebab L, saatavilla G, M
Falafel L, saatavilla G, M, V
Seitankebab L, saatavilla M, V

El Mexican
Meksikolaisia makuja burritoina ja nachoina! Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä: Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Picante Beanit. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera.
Citrus Chicken VL
Chipotle Beef VL
Picante Beanit VL, saatavilla V
Nachot: jauheliha (VL, G), kana (VL, G)
Nachot & Salsa (sis. juustokastike)
Burritos & Nachos

Premium Hot Dogs
New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmethodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premiumhodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla HK-Aitonakilla, porsaankyljellä tai vegepulledilla lisukkeiden kera. Uutuutena kasvisvaihtoehto Original Veggie.
Original L, M
Meat House L, M
Big Bacon L, M
Butcher L, M
Original Veggie L, M, V

Fish Market
Ravintolan kokit loihtivat ahdin antimista vertaansa vailla olevat kala-annokset. Aurajuustolohiateria perunoiden, kauden kasvisten ja talon kastikkeen kera saa veden kielelle. Lohen voi vaihtaa myös herkulliseen Kuusamon muikkuateriaan. Kun kalat näyttävät niin hyvältä, voi valinta olla vaikea, mutta ei hätää. Tarjolla on myös kalalautanen, johon saat molempia kaloja! Rapeat Fish & Chipsit rouskuvat suussa ja makuelämys on taattu. Annokset valkosipulin tai tartarin kera.
Muikkusetti L
Muikkuateria L
Lohiateria L
Kalalautanen L
Fish & Chips L

@iskelmafestivaali

Tapahtumassa mukana