Majoitus

Pori tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja majoittumiselle, keskustan kupeesta rannikon rauhaan. Lisäksi kattavasta valikoimasta ravintolapalveluita löytyy nälän ja janon sammuttajia moneen makuun.

Majoitus Porissa

ISKELMÄLUOTO-KARAVAANIALUE

Iskelmäluoto-karavaaniliput myynnissä Tiketissä.

Iskelmä Festivaali Porin festarialueen tuntumaan nousee karavaanialue, joka sai 2021 nimikilpailussa nimekseen Iskelmäluoto! Alue on aivan festarialueen läheisyydessä, matkaa alle 500 metriä, ja sieltä löytyy festarivessat ja konttisuihkut. Lisätietoja karavaanialueesta julkaistaan kevään aikana. Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle. Festivaaliliput ovat tällä hetkellä myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä.

Kaikki liput tulevat asiakkaalle sähköpostitse pdf-lippuina, jolloin ne on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä, mutta ne on mahdollista tilata tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen. Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti (esim. PDF 0 euroa, R-Kioski 1 € /lippu + 2 €/tilaus. Hinnasto täällä.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Mikäli lippua ei makseta 2 päivän kuluessa, vapautuu lippu takaisin myyntiin. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

LIPPUTYYPIT

KARAVAANILIPPU

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille karavaanialueelle, jolle lippu on ostettu. Karavaanilippuja voi ostaa kaikille alueille. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko

1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m

2) karavaanivaunu sekä vetoauto

tai

3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

MATKAAJALIPPU

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen sille karavaanialueelle, jolle lippu on ostettu.

Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Paikalle mahtuu myös kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

 

SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU TO – SU 80€

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille karavaanialueelle, jolle lippu on ostettu. Karavaanilippuja voi ostaa kaikille alueille. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU TO – SU 50€

Sähkötön karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautoille tai asuntovaunuille. Sähköttömät karavaanipaikat sijaitsevat leirintäalueella, mutta muuten niissä on samat ohjeet kuin sähköllisissäkin. Sähkötön karavaanipaikka EI sisällä sähköä.

SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU TO – SU 120€

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen sille karavaanialueelle, jolle lippu on ostettu.

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU TO – SU 50€

Sähköttömät matkaajaliput on tarkoitettu suurikokoisille matkailuajoneuvoille kuten esimerkiksi linja-autolle, matkailubussille, nightlinerille, kuorma-autolle, rekasta muunnetulle matkailuajoneuvolle tai saunan sisältävälle matkailuajoneuvolle. Sähkötön matkaajapaikka EI sisällä sähköä. Muuten ohjeet ovat samat kuin Sähköllisissä matkaajapaikoissa. Sähköttömät matkaajapaikat sijaitsevat leirintäalueella.

SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA TO – SU 55€

Mahdollistaa henkilöauton ajamisen karavaanialueelle. Paikka on sähkötön. Jos seurueella on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiselle ajoneuvolle varata paikka karavaanialueelta. Paikka on sähkötön.

 

Mikäli et pääsekään osallistumaan Iskelmä Festivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle. 

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin 

SAAPUMINEN KARAVAANIALUEELLE

Olet ostanut lipun Iskelmä Porin Iskelmäluoto-leirintäalueelle ja toivomme että festivaali viikonlopusta tulee ikimuistoinen. Ohessa infoja sujuvan majoittumisen takaamiseksi.

Karavaanialueelle ajetaan Valtatie 8 (E8) kautta, josta kännytään vasemmalla Kimpajuovantielle, joka jatkuu Kirjurinluodontienä. Saavut suoraan Festivaalialueelle.

Paikkoja ei ole numeroitu. Leirintäalueelle saavuttaessa järjestyksenvalvojat ohjaavat teidät paikallenne tulojärjestyksessä. Jos leiriinne kuuluu useampia asuntoauto- tai vaunukuntia, toivomme että tulette alueelle peräkkäin päästäksenne vierekkäisille paikoille.

 • HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi tai levittää markiisia tms. viikonlopun aikana ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit.

Muistathan ottaa mukaan lippuvarauksen maksukuitin, varauskopion tai laskun, sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikan päällä paikkaasi merkitsevään lappuun.

Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaali Porin asiakkaille, sisäänpääsyn yhteydessä festivaaliliput vaihdetaan rannekkeiksi. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi. Ranneke toimii sisäänpääsylippuna leirintä-, karavan- ja festivaalialueelle koko festivaalien ajan. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Kaikilla leirintä- ja karavanalueella majoittuvilla tulee olla koko festivaalin ajan voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke. 

Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Varauduthan myös tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.

KARAVAANI- TAI MATKAAJAPAIKAT  

Karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan

 • karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m
 • karavaanivaunu sekä vetoauto TAI
 • karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen leirintäalueelle.

Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Muut menopelit tulee pysäköidä järjestyksenvalvojien osoittamille maksullisille pysäköintipaikoille, jotka ovat karavaanialueen ulkopuolelle.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Sähkölliset paikat sisältävät yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön. Ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään. Otathan huomioon sähkön kuormittamisen ja vältä isoja kuormituksia, jotta karavaanialueella vältytään sähkökatkoksilta.

Sähkötön karavaanilippu, sähkötön matkaajalippu: Paikka EI sisällä sähköä. Muuten ohjeet ovat samat kuin sähköllisissä matkaajapaikoissa

Iskelmä Festivaali Pori on K-18 tapahtuma, kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

Iskelmä Festivaali Porissa, ei ole telttailuun tarkoitettua leirintäaluetta.

Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle. Festivaalilippuja on myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä. 

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. 

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet ovat tilapäisiä, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alueita, joten ne eivät ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! 

Iskelmä Festivaalin ikäraja on 18-vuotta. 

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Ilmoitathan välittömästi järjestyksenvalvonnalle, mikäli havaitset häiriöitä, vaaratilanteita tai muita turvallisuusriskejä.  Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä. Alueella on kiertävien järjestyksenvalvojien lisäksi vastaanottopiste, josta voit aina tavoittaa apua ja he auttavat pulmissasi. Tarvittaessa tavoitat henkilökuntaa myös numerosta 050 441 0115.

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA

 • Koko leirintäalueella on huomioitava turvaetäisyyksien noudattaminen. Jokaisen ajoneuvon väliin on jäätävä 4 m turvaväli.
 • Leirintäalueelta on poistuttava sunnuntaina klo. 12.00 mennessä.
 • Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty. Jos sinulla on oma grilli käytössä, valmistaudu esittämään alkusammutinkalusto.
 • Huomioithan muut alueella majoittuvat. Anna nukkumisrauha sitä haluaville, hiljennä musiikkia ja muuta ääntä, varsinkin yöaikaan.
 • Iskelmä Festivaali Porin leirintäalueelle ei saa tuoda
  • lemmikkejä
  • aseita
  • räjähteitä
  • ilotulitteita
  • laserpointtereita
  • spraymaaleja
  • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
  • selfiekeppejä
  • radiopuhelimia
  • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
  • lisäksi festivaalialueelle edellä mainittujen lisäksi ei saa viedä pulloja, purkkeja, tölkkejä, sateenvarjoja, retkituolia, juomia, järjestelmäkameraa, videokameraa

LEIRINTÄALUEEN PALVELUT & SIISTEYS  

 • Festari WC:t (bajamajat) miehille ja naisille
 • Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaaliolosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutilat desinfioidaan kahden tunnin välein. Muistathan kuitenkin, ettei suihkuun voi muodostua tungosta, joten odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla.
 • Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Järjestyksenvalvojilta saat jätesäkkejä, jotta leirinne pihapiiri säilyy siistinä.

Olemme lisänneet tehostettua siivoamista koko tapahtuma-alueella, sekä leirinnässä ja desinfioimme kosketuspintoja säännöllisesti. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin, joita saattaa tulla ohjelmistoon, tässä kirjeessä esitettyihin asioihin ja muuhun tapahtumaan liittyvät osa-alueeseen. Ajankohtaiset tiedot tapahtumasta löytyvät https://iskelmafestivaali.fi/pori/  tai some kanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Tapahtumassa mukana