Majoitus

ISKELMÄLUOTO KARAVAANI ALUE

Iskelmä Festivaali Porin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen läheisyydessä. Leirintäalueella voi majoittus karavaaniautossa tai -vaunussa tai isommassa matkaaja-autossa (esim. bussi). Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle.

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Iskelmäluoto Karavaanialue on avoinna pe 30.6.-su 2.7.

Iskelmä Festivaali Porin leirintäalue on K-18.

Karavaani-/leirintäalue avautuu perjantaina 30.6. aamulla. Tarkemmat aikataulut julkaistaan keväällä.

Pori tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja majoittumiselle, keskustan kupeesta rannikon rauhaan. Lisäksi kattavasta valikoimasta ravintolapalveluita löytyy nälän ja janon sammuttajia moneen makuun.

Majoitus Porissa

ISKELMÄLUOTO-KARAVAANIALUE

Iskelmäluoto-karavaaniliput myynnisä Tiketissä

Iskelmä Festivaali Porin festarialueen tuntumaan nousee Iskelmäluoto – karavaanialue! Alue on aivan festarialueen läheisyydessä, matkaa alle 500 metriä, ja sieltä löytyy festarivessat ja konttisuihkut. Lisätietoja karavaanialueesta julkaistaan kevään aikana. Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle. Festivaaliliput ovat tällä hetkellä myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä.

Kaikki liput tulevat asiakkaalle sähköpostitse pdf-lippuina, jolloin ne on mahdollista tulostaa tai näyttää puhelimen tai tabletin näytöltä, mutta ne on mahdollista tilata tulostettavaksi erillislippuna R-kioskille tai Tiketin toimipisteeseen. Lipun hinta sisältää palvelumaksun, toimituskulut lisätään lipun hintaan valitun toimitustavan mukaisesti.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Mikäli lippua ei makseta 2 päivän kuluessa, vapautuu lippu takaisin myyntiin. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

LIPPUTYYPIT

KARAVAANILIPPU

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille karavaanialueelle, jolle lippu on ostettu. Karavaanilippuja voi ostaa kaikille alueille. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään. Matkailuajoneuvon liitäntäjohdon pituussuositus on 25 m. Liitäntäjohdon tulee yltää sähköverkon pistorasiaan ilman jatkojohtoja.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko

1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m

2) karavaanivaunu sekä vetoauto

tai

3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

MATKAAJALIPPU

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen sille karavaanialueelle, jolle lippu on ostettu.

Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään. Matkailuajoneuvon liitäntäjohdon pituussuositus on 25 m. Liitäntäjohdon tulee yltää sähköverkon pistorasiaan ilman jatkojohtoja.

Paikalle mahtuu myös kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

 

SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU PE – SU 130€

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyn Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Matkailuajoneuvon liitäntäjohdon pituussuositus on 25 m. Liitäntäjohdon tulee yltää sähköverkon pistorasiaan ilman jatkojohtoja.

SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU PE – SU 80€

Sähkötön karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautoille tai asuntovaunuille. Sähköttömät karavaanipaikat sijaitsevat leirintäalueella, mutta muuten niissä on samat ohjeet kuin sähköllisissäkin. Sähkötön karavaanipaikka EI sisällä sähköä.

SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU PE – SU 140€

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle.

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Matkailuajoneuvon liitäntäjohdon pituussuositus on 25 m. Liitäntäjohdon tulee yltää sähköverkon pistorasiaan ilman jatkojohtoja.

SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU PE – SU 100€

Sähköttömät matkaajaliput on tarkoitettu suurikokoisille matkailuajoneuvoille kuten esimerkiksi linja-autolle, matkailubussille, nightlinerille, kuorma-autolle, rekasta muunnetulle matkailuajoneuvolle tai saunan sisältävälle matkailuajoneuvolle. Sähkötön matkaajapaikka EI sisällä sähköä. Muuten ohjeet ovat samat kuin Sähköllisissä matkaajapaikoissa.

SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA PE – SU 60€

Mahdollistaa henkilöauton ajamisen karavaanialueelle. Paikka on sähkötön. Jos seurueella on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiselle ajoneuvolle varata paikka karavaanialueelta. Paikka on sähkötön.

UUTTA: TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE PE – SU 55€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Huomioithan, että telttapaikka voi olla nurmi tai sorapohjalla.

Telttapaikka luetaan digitaalisesti leirinnän vastaanotossa, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat teltan oikeaan paikkaan.

Telttapaikka on sähkötön.

 

KARAVAANI- TAI LEIRINTÄLIPUN JÄLLEENMYYNTI

Mikäli et pääsekään osallistumaan Iskelmä Festivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle. 

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin 

SAAPUMINEN KARAVAANIALUEELLE

Olet ostanut lipun Iskelmä Porin Iskelmäluoto-leirintäalueelle ja toivomme että festivaali viikonlopusta tulee ikimuistoinen. Ohessa infoja sujuvan majoittumisen takaamiseksi.

Karavaanialueelle ajetaan Valtatie 8 (E8) kautta, josta kännytään vasemmalla Kimpajuovantielle, joka jatkuu Kirjurinluodontienä. Saavut suoraan Festivaalialueelle.

Paikkoja ei ole numeroitu. Leirintäalueelle saavuttaessa järjestyksenvalvojat ohjaavat teidät paikallenne tulojärjestyksessä. Jos leiriinne kuuluu useampia asuntoauto- tai vaunukuntia, toivomme että tulette alueelle peräkkäin päästäksenne vierekkäisille paikoille.

 • HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi tai levittää markiisia tms. viikonlopun aikana ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit.

Muistathan ottaa mukaan lippuvarauksen maksukuitin, varauskopion tai laskun, sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikan päällä paikkaasi merkitsevään lappuun.

Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaali Porin asiakkaille, sisäänpääsyn yhteydessä festivaaliliput vaihdetaan rannekkeiksi. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi. Ranneke toimii sisäänpääsylippuna leirintä-, karavan- ja festivaalialueelle koko festivaalien ajan. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Kaikilla leirintä- ja karavanalueella majoittuvilla tulee olla koko festivaalin ajan voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke. 

Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Varauduthan myös tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.

KARAVAANI- TAI MATKAAJAPAIKAT  

Karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan

 • karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m
 • karavaanivaunu sekä vetoauto TAI
 • karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen leirintäalueelle.

Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Muut menopelit tulee pysäköidä järjestyksenvalvojien osoittamille maksullisille pysäköintipaikoille, jotka ovat karavaanialueen ulkopuolelle.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Sähkölliset paikat sisältävät yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön. Ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään. Otathan huomioon sähkön kuormittamisen ja vältä isoja kuormituksia, jotta karavaanialueella vältytään sähkökatkoksilta.

Sähkötön karavaanilippu, sähkötön matkaajalippu: Paikka EI sisällä sähköä. Muuten ohjeet ovat samat kuin sähköllisissä matkaajapaikoissa

Iskelmä Festivaali Pori on K-18 tapahtuma, kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen.

Huomioithan että jokaisella leirinnän asiakkaalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.

Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle. Festivaalilippuja on myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä ja ne voi ostaa karavaanilipun tai matkaajalipun yhteydessä. 

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. 

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet ovat tilapäisiä, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alueita, joten ne eivät ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! 

Iskelmä Festivaalin ikäraja on 18-vuotta. 

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Ilmoitathan välittömästi järjestyksenvalvonnalle, mikäli havaitset häiriöitä, vaaratilanteita tai muita turvallisuusriskejä.  Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä. Alueella on kiertävien järjestyksenvalvojien lisäksi vastaanottopiste, josta voit aina tavoittaa apua ja he auttavat pulmissasi.

TÄRKEITÄ TURVALLISUUSOHJEITA

 • Koko leirintäalueella on huomioitava turvaetäisyyksien noudattaminen. Jokaisen ajoneuvon väliin on jäätävä 4 m turvaväli.
 • Leirintäalueelta on poistuttava sunnuntaina 2.7. klo. 12.00 mennessä.
 • Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty. Jos sinulla on oma grilli käytössä, valmistaudu esittämään alkusammutinkalusto.
 • Huomioithan muut alueella majoittuvat. Anna nukkumisrauha sitä haluaville, hiljennä musiikkia ja muuta ääntä, varsinkin yöaikaan.
 • Iskelmä Festivaali Porin leirintäalueelle ei saa tuoda
  • lemmikkejä
  • aseita
  • räjähteitä
  • ilotulitteita
  • laserpointtereita
  • spraymaaleja
  • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
  • selfiekeppejä
  • radiopuhelimia
  • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
  • lisäksi festivaalialueelle edellä mainittujen lisäksi ei saa viedä pulloja, purkkeja, tölkkejä, sateenvarjoja, retkituolia, juomia, järjestelmäkameraa, videokameraa

LEIRINTÄALUEEN PALVELUT & SIISTEYS  

 • Festari WC:t (bajamajat) miehille ja naisille
 • Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaaliolosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutilat desinfioidaan kahden tunnin välein. Muistathan kuitenkin, ettei suihkuun voi muodostua tungosta, joten odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla.
 • Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Järjestyksenvalvojilta saat jätesäkkejä, jotta leirinne pihapiiri säilyy siistinä.

Huolehdimme siivouksesta koko tapahtuma-alueella sekä leirinnässä. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin, joita saattaa tulla ohjelmistoon, tässä esitettyihin asioihin ja muuhun tapahtumaan liittyvät osa-alueeseen. Ajankohtaiset tiedot tapahtumasta löytyvät nettisivuiltamme sekä somekanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Mikäli et pääsekään osallistumaan Iskelmä Festivaalille, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle. 

Jos haluat lunastaa uuden karavaani- tai matkaajalipun toiselle alueelle, voi vanhan lipun jälleenmyydä turvallisesti LiputOn– palvelussa. Lipunostajien on mahdollista asettaa itselleen palvelussa lippuvahti joka ilmoittaa sähköpostitse tiedon, kun lippuja tulee myyntiin 

ISKELMÄLUOTO KARAVAANIALUE – OHJEET, PALVELUT, SAAPUMINEN

Iskelmä Festivaali Porin tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen nousee karavaanialue. Tutustu annettuihin ohjeisiin ennen saapumistasi.

Karavaani- ja tapahtuma-alueen kartta julkaistaan myöhemmin.

 • Leirintäalue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaali Porin asiakkaille.
 • Karavaanialueella sisäänpääsyn yhteydessä Festivaaliliput vaihdetaan rannekkeiksi. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
 • Kaikilla leirintä- ja karavanalueella majoittuvilla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke. 
 • Ranneke toimii sisäänpääsylippuna leirintä-, karavan- ja festivaalialueelle koko festivaalien ajan. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.
 • Karavaani alueen portit aukeavat perjantaina 30.6.2022  (tarkempi kellonaika julkaisaan myöhemmin). EI OLE SALLITTUA TULLA JONOTTAMAAN ALUEELLE ENNEN TÄTÄ AJANKOHTAA.
 • Paikkoja ei ole numeroitu. Leirintäalueelle saavuttaessa järjestyksenvalvojat ohjaavat teidät paikallenne tulojärjestyksessä. Jos leiriinne kuuluu useampia asuntoauto- tai vaunukuntia, toivomme että tulette alueelle peräkkäin päästäksenne vierekkäisille paikoille.
 • HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikana ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit.

Saapuminen autolla:

 

Pyydämme saapumaan alueelle V8 kautta seuraamalla tapahtuman opasteita. Karavaani- ja tapahtuma-alueelle ajo tapahtuu kääntymällä V8 tieltä Kimpajuovantielle. Tien molemmilta puolilta pääsee Kimpajuovantielle, joten turhaa risteävää liikennettä ei tarvitse tehdä. Alueen välittömässä läheisyydessä on liikenteenohjaajia ja opastukset parkkipaikalle sekä Iskelmäluoto Karavaanialueelle saavuttaessa. Pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa ajoa Porin keskustan läpi ruuhkien välttämiseksi.

Seuratkaa alueelle saapuessa järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Noudattakaa varovaisuutta liikenteessä. 

Rannekkeiden ja majoituskorttien vaihtaminen:

Kaikki leirintään saapuvat asiakkaat kulkevat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut majoitusliput, jotka vaihdetaan oikeaan majoituskorttiin. Leirintäalueen vastaanotosta saat leirinnän rannekkeen lisäksi myös Iskelmä Festivaali Porin tapahtuma-alueelle oikeuttavan rannekkeen, ostamasi lipun mukaisesti. Otathan saapuessasi esille siis kaikki ostamasi tapahtumaliput ruuhkan minimoimiseksi!

Huomioithan että jokaisella majoittumaan saapuneilla tulee olla ostettuna myös kahden päivän Iskelmä Festivaali Porin lippu. Yhden päivän lipulla (la) pääsee karavanalueelle vain la. Myös alueella vierailijoilla tulee olla voimassa olevat rannekkeet. Leirintäalueen vastaanotoista voit myös paikanpäältä lunastaa sekä tapahtuma- että leirintälippuja. 

Ranneke laitetaan vasempaan käteen, ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen. 

Paikalleen ohjaus:

Tämän jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat oikeille paikoille. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä, joten jos toiveissa on päästä kaverin viereen, saavuttehan paikalle samaan aikaan. Leirin sijaintia ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Leirintäalueelle ajettuja autoja ei voi siirtää tapahtuma-aikana pois alueelta. Kauppareissuihin yms. suosittelemme auton jättämistä erillisille pysäköintialueille.

Iskelmä Festivaali Porin – Iskelmäluoto karavaanialueelle pääsee leirintärannekkeen avulla kulkemaan ympäri vuorokauden.

Vastaanottopiste on auki seuraavasti:
Pe 30.6. (kellonajat julkaistaan keväällä 2023)
La 1.7. (kellonajat julkaistaan keväällä 2023)
Su 2.7. 9:00-12:00
Vastaanottopisteellä vain karavaanilippujen luku ja vaihto rannekkeisiin.

Karavaanialueella työskentelevät järjestyksenvalvojat auttavat alueella.

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! Omat äänentoistolaitteet, karaokevermeet ja muut melua tuottavat laitteet on hyvä hiljentää majoitusalueilla vähintään 02.00 – 08.00 välisenä aikana.

Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo.12.00 mennessä.

TURVALLISUUS

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

Huolehdimme siivouksesta koko tapahtuma-alueella ja leirinnässä. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Iskelmä Festivaaliin, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

PALVELUT ISKELMÄ FESTIVAALI PORIN KARAVAANIALUEELLA

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit tai alueesta riippuen kiinteät suihkutilat. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Käsienpesupisteet sekä desinfiointi mahdollisuus
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty

Tapahtumassa mukana