Majoitus

Festivaaliviikonlopun kruunaa sujuva ja mukava majoitus kauniin Porin maisemissa. Tutustu vaihtoehtoihin ja varmista varauksella itsellesi toivomasi majoitus ajoissa, sillä Iskelmä viikonloppu tuo kaupunkiin paljon festivaalikansaa.

KIRJURIN LEIRINTÄ KARAVAANIALUE

Iskelmä Festivaali Porin tapahtuma-alueen läheisyydessä sijaitsee Kirjurin leirintä, joka kutsuu festivaalivieraat majoittumaan ja nauttimaan viikonlopun tunnelmasta. Leirintäalueella voit majoittua omassa matkailuautossa- tai vaunussa tai tuoda paikalle oman teltan.

  • Sähköllinen karavaanipaikka: 110€
  • Sähkötön karavaanipaikka/autopaikka 70€
  • Teltapaikka omalle teltalle: 30€
  • Telttapaikan lisäksi autopaikka ostettuna +10€

HUOM. jokaisen leirintään majoittumaan saapuvan tulee hankkia kertaluonteinen 8€ henkilömaksu.

Hinnat sisältävät mahdollisuuden majoittumiseen koko viikonlopun ajalle ja asiakkaat ovat tervetulleita halutessaan jo torstaina leirintään.

Kirjurin leirinnässä on mahdollista myös varata saunavuoro 10€ hlö/h.

Iskelmä Festivaali Porin leirintäpaikkojen myynti alkaa 13.11. klo 09:00. Leirintäalueen majoituspaikat myy ulkopuolinen kumppanimme Lentävä Mökki. Kirjurin leirintä alueen liput ja lisätietoa TÄÄLTÄ.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä Porin Kirjurin leirintään liittyen voit olla yhteydessä: info@lentavamökki.fi

Kirjurin leirinnässä majoittuvilla on mahdollisuus vaihtaa festivaalirannekkeet festivaalialueen pohjoisportilla pe 28.6. klo 12 alkaen!

Pori tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja majoittumiselle, keskustan kupeesta rannikon rauhaan. Visit Pori -sivusto esittelee mm. hotelli ja mökkimahdollisuuksia lähialueelta. Lisäksi kattavasta valikoimasta ravintolapalveluita löytyy nälän ja janon sammuttajia moneen makuun.

Majoitus Porissa

Tapahtumassa mukana