Majoitus

ISKELMÄLUOTO KARAVAANIALUE

Iskelmä Festivaali Porin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen läheisyydessä. Leirintäalueella voi majoittua karavaaniautossa tai -vaunussa tai isommassa matkaaja-autossa (esim. bussi). Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle.

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Tarkempia tietoja Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueesta julkaistaan nettisivuilla majoituslippujen myynnin alkamisen yhteydessä.

Iskelmä Festivaali Porin leirintäalue on K-18.

ISKELMÄLUOTO KARAVAANIALUE – OHJEET, PALVELUT, SAAPUMINEN

Iskelmä Festivaali Porin tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen nousee karavaanialue. Tutustu annettuihin ohjeisiin ennen saapumistasi.

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! Omat äänentoistolaitteet, karaokevermeet ja muut melua tuottavat laitteet on hyvä hiljentää majoitusalueilla vähintään 02.00 – 08.00 välisenä aikana.

Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo.12.00 mennessä.

TURVALLISUUS

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä tai gimbaaleja
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

Huolehdimme siivouksesta koko tapahtuma-alueella ja leirinnässä. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Iskelmä Festivaaliin, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Karavaanialueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Järjestyksenvalvojilta saat jätesäkkejä, jotta leirinne pihapiiri säilyy siistinä.

Huolehdimme siivouksesta koko tapahtuma-alueella sekä karavaanialueell. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin, joita saattaa tulla ohjelmistoon, tässä esitettyihin asioihin ja muuhun tapahtumaan liittyvät osa-alueeseen. Ajankohtaiset tiedot tapahtumasta löytyvät nettisivuiltamme sekä somekanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Tapahtumassa mukana