Ruoka ja juoma

Maistuisiko kesän parhaana viikonloppuna pienpanimo-oluet tai kepeät cocktailit? Kyllä kiitos!

Iskelmä Festivaalin anniskelupisteillä Porissa pääset nauttimaan tuttuun tapaan virkistävistä virvokkeista ympäri festarialueen anniskelupisteitä. Festarialueelta löytyy iso valikoima pienpanimo-oluita. Valikoimassa myös viinejä ja kuohuvaa eri myyntipisteillä sekä lukuisia drinkki- ja cocktailbaareja.

Iskelmä Porissa on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Tarkempi juomatarjoilu päivittyy lähempänä tapahtumaa.


Iskelmä Festivaali Porin ruokatarjonta:


Royal Grill
Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!
Makkaraperunat G, L
Kebabsetti G, L
Kanakebabsetti G, L
Seitansetti V, L
Specialsetti L, saatavilla G

Burger Supreme

Burger Supremesta saat käsityönä valmistettuja herkkuburgereita, jotka saavat makunystyräsi tanssimaan riemusta. Salaisuus piilee herkullisessa perunabriossissamme, joka kätkee sisäänsä mehukkaan naudanliha- tai kasvispihvin, täydellisesti tasapainotetut kastikkeet ja tietysti tuoreet kasvikset. Makuhermojasi hellivät yhdistelmät jättävät unohtumattoman vaikutuksen!
Juustoburger VL, saatavilla G, L
Chiliburger VL, saatavilla G, L
BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L
Vegeburger VL, saatavilla G, L v

Kariniemen Kot Spot
Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kot Spot tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisina, salaatteina ja combolautasina. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box.
Original Chicken Burger VL, G, L
Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L
Fresh Chicken Salad G, M
Fried Chicken Plate G, M
Double Chicken Box G, M

Street Pitas
Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.
Lihakebab L, saatavilla G, M
Kanakebab L, saatavilla G, M
Falafel L, saatavilla G, M, V
Seitankebab L, saatavilla M, V

El Mexican
Meksikolaisia makuja burritoina ja nachoina! Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä: Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Picante Beanit. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera.
Citrus Chicken VL
Chipotle Beef VL
Picante Beanit VL, saatavilla V
Nachot: jauheliha (VL, G), kana (VL, G)
Nachot & Salsa (sis. juustokastike)
Burritos & Nachos

Pom pom

Tervetuloa herkkusuut! Nämä ranskalaiset eivät ole vain perunoita – ne ovat makumatka herkullisuuden ytimeen. Tule nauttimaan rapsakoista ja mehevistä perunoista, jotka valmistetaan intohimolla laadukkaista raaka-aineista. Tarjoilemme Dutch fries -annoksia suussa sulavien kastikkeiden kera.

Cheesy Fries G

Jalapeno Cheddar Fries G, L, saatavilla V

Chili Fries G, L

Garlic Fries G, L, saatavilla V

@iskelmafestivaali

Tapahtumassa mukana