Iskelmä Festivaali Himoksella ja Porissa – nämä esiintyjät nähdään molemmissa!

Jämsän Himoksella vuonna 2009 alkaneen Iskelmä Festivaalin tarina sai viime vuonna uuden käänteen. Festivaalin vuotuinen kasvu loi edellytykset laajentumiselle ja toinen Iskelmä Festivaali otettiin avosylin vastaan Porissa. Porin ensimmäinen Iskelmä Festivaali oli loppuunmyyty.

Tänäkin vuonna Iskelmä Festivaaleja juhlitaan kahdella paikkakunnalla. Himoksella startataan juhlatunnelmaan jo torstaina 30.6. Pori aloittaa festivaalit perjantaina 1.7. Molemmissa kotimainen livemusiikki soi myöhään lauantaiyöhön saakka 2.7. 

Festivaaleilla esiintyvät lukuisat radioaalloiltakin tutut kärkiartistit kuten yksi Suomen vetovoimaisimmista pop-solisteista, juuri elämänkertakirjan julkaissut Kaija Koo, kymmeniä miljoonia striimejä kerännyt, Iskelmä Festivaalien ensikertalainen BEHM ja monipuolinen laulaja-lauluntekijä J. Karjalainen
Ohjelmaa täydentävät iskelmäkonkari Suvi Teräsniska, artisti Hento kuiskaus, Täydellinen elämä ja Elämäni miehiä kappeleiden takaa sekä jättihiteistä tuttu festarikansan viihdyttäjä Elastinen. Lisää artisteja julkaistaan kevään aikana. 

Porin Iskelmä Festivaali järjestetään Himoksen tapaan luonnonkauniilla paikalla. "Yhdeksi Suomen kauneimmaksi festivaalialueeksi tituleerattu Kirjurinluoto Arena on vetovoimainen tapahtumapaikka. Alueella on paljon mahdollisuuksia ja tulemmekin uudistamaan aluetta muun muassa ottamalla rinteen asiakkaiden käyttöön. Tämä tulee parantamaa asiakaskokemusta entisestään", Iskelmä Festivaali Porin tuotantopäällikkö Krista Heinonen kertoo.

Iskelmä Festivaaleilla nähdään valtava joukko eri ikäisiä kevyen musiikin faneja, jotka kokoontuvat vuotuisesti juhlimaan ja tapaamaan toisiaan Himokselle - ja nyt myös Poriin. 

”Iskelmä on musiikinlajin ja radion ohella paljon enemmän. Se on yhdistävä voima ja yhteisöllisyys, mikä konkretisoituu nimenomaan Iskelmä Festareilla. On ollut hienoa olla kehittämässä Iskelmäbrändiä, joka on monella tapaa osa suomalaisten arkea ja juhlaa”, kommentoi Iskelmä radion ohjelmapäällikkö Ari Ojala

Aikaiset linnut nappaavat edullisimmat liput

Festivaalien Early Bird –hintaisten kolmen päivän festivaali- ja VIP-lippujen myynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä 31.12.2021 saakka. Erikoishintaisia lippuja on myynnissä rajoitettu erä. 

Himoksen Iskelmä Festivaalien osa lipputyypeistä on aiempina vuosina myyty loppuun. Ensimmäistä kertaa Porissa järjestetty festivaali oli loppuunmyyty. 

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 
Festarilippu 3 päivää 129e
VIP-lippu 3 päivää 315e

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI 
Festarilippu 2 päivää 79e
VIP-lippu 2 päivää 159e

Early Bird -hintaiset liput myynnissä 31.12.2021 asti.

Ikäraja: K-18

Tapahtumassa mukana