Iskelmä Festivaalin ensimmäiset esiintyjät julki!

Iskelmä Festivaali Poria vietetään Kirjurinluoto Areenalla 28.-29.6. jo neljättä kertaa

festivaalikansaa viihdyttävät stadionluokan poptähti Kaija Koo, laulaja-lauluntekijä ja kahdeksalla Emmalla palkittu BEHM, lukuisista radiohiteistään tunnettu uniikkiääninen Ellinoora, 10-henkinen jättikokoonpano, Vuoden Iskelmällä kuluneena vuonna palkittu Vesterinen yhtyeineen sekä suomirockin dinosaurus Eppu Normaali, joka keikkailee tulevan kesän laajennetulla kokoonpanolla, yhdessä pianisti Iiro Rantalan kanssa.

Porin Iskelmä Festivaali on ollut useana vuonna loppuunmyyty ja tehnyt uuden kävijäennätyksen jokaisena tapahtumavuotenaan.

”Yleisön usko tapahtumiin ja halu livekokemuksiin on palannut takaisin, mistä olemme äärimmäisen kiitollisia. On hienoa tarjota näin laajalle joukolle yleisöä maamme kiinnostavimpien artistien keikkoja ja tapahtumaelämyksiä. Iskelmä Festivaali on tunnetusti koko kansan festivaali, johon mittaluokkaan se on päässyt eturivin artistien sekä yhä laajempien, tasokkaampien ja toimivien palveluidensa ansiosta. Niihin panostamme jatkossakin”, lupaa tapahtumajohtaja Krista Heinonen.

Lipunmyynti ja leirinnän paikat

Iskelmä Festivaali Porin kahden päivän lippujen myynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Yhden päivän lippujen myynti alkaa ensi vuonna.
Iskelmä Festivaalien leirintä- ja karavaanipaikat tulevat myyntiin 13.11. klo 9. Lisätietoa asiasta löytyy tapahtuman nettisivuilla jo ennen myynnin alkua.

Tapahtumassa mukana