Iskelmä Festivaalit järjestetään heinäkuussa 2021 – kohtaamme viimeinkin livenä!

Pääsemme juhlimaan Iskelmä Festivaaleja sekä Himoksella että Porissa tänä kesänä. Mukana hieno kattaus parhaita artisteja ja luvassa taatusti tunteellisia hetkiä, kun viimein kohtaamme taas livenä ja meillähän on tilaa juhlia väljästi! 

 Iskelmä Festivaaleja tähdittää upea ohjelma
PORISSA livenä Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Vesala, J. Karjalainen ja Ellinoora.

Tapahtumassa juhlitaan turvallisesti  
Turvallisuussyistä tämän vuoden Iskelmä Festivaalit toteutetaan poikkeusjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu huomattavasti ja ohjelmat on suunniteltu Iskelmälavan isolle kentälle sekä Himoksella että Porissa. Voimme myydä tapahtumiin vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille.  Iskelmä Festivaalien kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi.

Mikäli Iskelmä Festivaali ei kutsu sinua tänä vuonna, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää Iskelmä Festivaalin lippusi ensi vuodelle 2022 ja varmistaa pääsyn ensi vuoden tapahtumaan ja samalla tuet tapahtuman tulevaisuutta. Kiitos suuresti lipun säilyttämisestä. ❤️ Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin. Lisätietoa: www.iskelmafestivaali.fi/ukk Vapautamme mahdollisesti palautuvia lippuja takaisin myyntiin, kannattaa seurata lipunmyyntikanavia. 

Emme malta odottaa, että pääsemme kohtaamaan juuri sinut kesän parhaissa tapahtumissa heinäkuussa, luvassa takuulla tunteellisia hetkiä. ❤️ Meillä on ollut jo valtava ikävä!  

Tiedotamme paljon tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa Iskelmä Festivaalin nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis mukana ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen! 

Tapahtumassa mukana