UKK

Iskelmä Festivaalit juhlitaan taas Himoksella 1.-3.7.2021 ja Porissa 2.-3.7.2021. 

Meillä on tilaa juhlia väljästi, ja pääset nauttimaan festaritunnelmasta täydellä sydämellä vihdoin livenä. Yleisömäärää rajoitetaan tapahtumissa.  

Tapahtumien lopullista yleisökapasiteettia ei ole vielä lyöty lukkoon, järjestelyitä mitoitetaan terveystilanteen kehittyessä. Mikäli tilanne paranee, voimme vapauttaa lisää lippuja myyntiin.  

Pidä nyt lipustasi hyvä huoli, mikäli sinulla sellainen jo on ja pääset takuulla mukaan tapahtumaan.  

Tapahtumassa noudatetaan sen hetkisiä viranomaisohjeita ja tehdään teille juhlijoille turvallinen festivaaliympäristö, jossa voitte nauttia kesän parhaasta tapahtumasta joka osa-alueella. 

Tapahtuman hygieniaan panostetaan tapahtumassa valtavalla tavalla, kerromme näistä toimista vielä tarkasti lähempänä tapahtumaa. Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia asiakkaitamme vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen. 

Kerromme teille paljon tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa Iskelmä Festivaalin nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kanavalla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen!  

Kyllä, leirintä ja karavaanialueet toteutuvat, katso tapahtumakohtaiset tiedot paikkakuntien majoitussivuilta: 

Himos: www.iskelmafestivaali.fi/himos/info/majoitus/ 

Pori: www.iskelmafestivaali.fi/pori/info/majoitus/ 

Huomioimme hygienian ja terveysturvallisuuden leirintä ja karavaanialueilla. Huomioithan, että alueilla voi olla rajoitettu asiakaskapasiteetti. Niin karavaani kuin telttapaikat tulee ostaa ennakkoon. Viime kädessä turvallisuus on kiinni meidän jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia asiakkaitamme vastuulliseen käytökseen ja muiden huomioimiseen leirintä ja karavaanialueilla. 

Tänä vuonna telttalavassa framille pääsee heti artistien jälkeen toiseksi suosituin ohjelmanumero: syöminen. Festivaalin ruokamaailma muuttaa telttaan tunnelmallisen valaistuksen alle. Täällä voit herkutella niin burgerilla kuin kalalautasella, nauttia hot dogin ja ja lepuuttaa hieman jalkoja istumapaikoilla.

Himos Areenan ohjelma täydentyy vielä ennen festivaalia. Valitettavasti yökerhojatkoja ei tänä vuonna ole luvassa, mutta tiedotamme pian Areenan sisällöstä. Pysy kuulolla!

Kyllä juhlitaan: karavaanarit ja mökkiläiset ovat tervetulleita Iskelmän isoimmille etkoille koskaan – korkkaamme Himos Parkin Iskelmälavan ja Syntisten Pöytä on katettu jo keskiviikkona Erika Vikmanin johdolla. Lisätietoa täältä. 

 

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. 

Jos festarikesä ei kutsu sinua tänä kesänä ja sinulla on lippu hallussa, olemme tarjonneet mahdollisuuden siirtää tämän tai viime kesän lippusi 2022 lipuksi lippukauppasi kautta. Iskelmä festivaalin lipunsiirto on täytynyt tehdä 11.6.2021 mennessä ja tällä hetkellä mahdollisuus lipunsiirtoon on sulkeutunut.

Kiitos että säilytit lippusi, niin voimme tavata taas Juhannuksena 2022! 

Mikäli olet halunnut kokonaan palauttaa pääsylippusi on mahdollisuus siihen ollut poikkeuksellisen tilanteen vuoksi avoinna 11.6.2021 asti. Tällä hetkellä lipun palautus ei ole enää mahdollista, toivottavasti tapaamme Himoksella!

Jos olet voittanut liput tapahtumaan, lippusi käy Iskelmä Festivaalilla 2021. Mikäli et ole vielä vastaanottanut lippuasi, saat sen sähköpostiin toukokuun 2021 loppuun mennessä.  

HUOM! Mikäli olet voittanut lipun tapahtumaan ja toivot siirtoa voittolipullesi vuoteen 2022, ota yhteys Iskelmä Festivaaliin Facebookissa  tai Instagramissa yksityisviestillä ja voimme vaihtaa voittamasi lipun ensi vuoteen 2022.  

Mikäli tapahtuma jouduttaisiin viranomaismääräyksestä tänä vuonna perumaan, niin lipun ostaneet voisivat tässä tapauksessa pitää lippunsa ja tulla tapahtumaan ensi vuonna 2022 tai palauttaa lippunsa ja saada rahansa takaisin. 

Majoituskumppanimme HimosLomat myy mökkiin vaadittavat liput omaloma-palvelunsa kautta. Voit ostaa majoittujaliput normaalisti Tiketin tai Lippu.fi kautta Iskelmä Festivaali Himoksen tapahtumasivulta. Ilmoita tällöin omalomassa ostamasi lippujen tiedot. Suosittelemme mökkivaraajien hoitavan lipputiedot omaloma-palveluun nopeasti! Katso lisää: www.himoslomat.fi/ 

Festarin voimassaoleva 2020 lippu käy tapahtumassa 2021 sellaisenaan, eikä vaadi sinulta mitään toimia. Festivaalilippu käy sinä tapahtumapäivänä mille päivälle olet sen edellisenä vuotena ostanut. Tervetuloa!
Voimassaolevalla lipulla tarkoitetaan sitä, että jos teet palautuksen tai siirron vuoden 2022 lipuksi, kyseinen 2020 lippu mitätöityy, eikä se käy tämän jälkeen enää tämän vuoden tapahtumassa.

Karavaani- ja matkaajalippua koskee sama siirto ja palautus mahdollisuus kuin festarilippuakin. Iskelmä Festivaalin lippujen muutokset tulee olla tehtyinä 11.6.2021 klo 23.59 mennessä.

LIPUN SIIRTO

Voit siirtää karavaani- tai matkaajalippusi ensi vuodelle 2022.

  • Vaihda lippusi vuoden 2022 lippuun päivityslomakkeella www.tiketti.fi/paivitalippuja
  • Syötä lipun koodi ja yhteystiedot, valitse vuoden 2022 lippu.
  • Saat uuden lipun pdf:nä sähköpostiisi

LIPUN PALAUTUS

Halutessasi voit myös palauttaa lippusi ja saat rahasi takaisin.