UKK

Iskelmä Festivaali juhlitaan taas Himoksella 1.-3.7.2021 ja Porissa 2.-3.7.2021. Ostamalla Iskelmä Festivaali lipun jo nyt, tuet tapahtuman tulevaisuutta ja olemme kiitollisia jokaiselle lipunostaneelle. Iskelmä Festivaali haluaakin tässä vaiheessa jo kiittää myös kaikkia 2020 lipun säilyttäneitä, teitä on paljon! Lämmin etähali kiitoksena jokaiselle ja nähdään kesän parhaissa tapahtumissa taas 2021 ♡

Tapahtumiin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtumien turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumiin käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Liput on myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Iskelmä Festivaalille 2022 sille paikkakunnalle, jonne lippusi on ostettu. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Päiväkohtaiset artistit ovat nyt julkaistu. Katso lisää Ohjelma –sivulta.

Karavaanilippujen myynti Iskelmä Festivaalille Himokselle ja Poriin on käynnissä Tiketissä. Himokselle lippuja on jäljellä hyvin rajallinen määrä.