Saapuminen

Iskelmä Festivaali järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

GPS: 61.8831, 25.29027

JUNA

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee paikallisliikenne. 

VR Matkahaku

AUTO

Voit saapua Iskelmä Festivaaleille myös autolla. Suosithan kimppakyytejä! Saapuessasi autolla Iskelmä Festivaaleille, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita. Mökkimajoittujat ohjataan Himos Centerin kautta mökeilleen. Leirintä- tai karavaanialueelle saapuvat ohjataan vastaanottoon, jossa liput vaihdetaan paikkaan oikeuttavaan lappuun, sekä annetaan ohjeet oikealle alueelle ajamiseen. Päivän ajaksi festivaalille saapuvat ohjataan Iskelmäparkkiin. Lisätietoa Iskelmäparkista tulossa pian.

TAKSIT

Iskelmä Festivaalin virallinen taksitolppa sijaitsee Säyryläntien varrella, Mono Pubin alapuolella. Viralliselle taksitolpalle ajavat vain etukäteen hyväksytyt tapahtuman yhteistyökumppaneiksi valitut taksit, joita suosittelemme käyttämään. Kaikille takseille avoin taksitolppa sijaitsee Patajoentien varressa. Taksitolpat ovat kaikkien taksien lähtöpiste eli taksia ei voi tilata esimerkiksi pääportille, Himos Centerille tai minnekään muualle tapahtuma-alueen läheisyyteen. Liikuntarajoitteisten asiakkaiden nouto- ja jättöpaikka on Tiirantien ja Haikutien välisellä asvaltoidulla parkkipaikalla.

PYÖRÄ

Alueella ei ole virallista pyöräparkkia. Pyöriä ei saa jättää pääportin sivuun eikä nojaamaan liikennemerkkeihin tai tukkimaan esimerkiksi pelastusteitä.

Mikäli saavut festareille autolla, pysäköinti on mahdollista Iskelmäparkissa. Iskelmäparkki -lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee parkkialueen kautta.

Ostettu parkkipaikkalippu vaihdetaan paikan päällä auton tuulilasiin tulevaan lipukkeeseen. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä keskiviikosta sunnuntaihin klo 12:00 asti ja 1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti. Parkista pääsee pois myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

ISKELMÄPARKIN VASTAANOTTO ON AUKI:

Keskiviikko 18:00 – 21:00
Torstai 15:30 – 21:00
Perjantai 12:00 – 21:00
Lauantai 12:00 – 21:00

Vastaanotossa tarkastetaan ostetut liput sekä myydään parkkilippuja. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon.

ISKELMÄPARKKI-LIPUT

  • Iskelmäparkki 3 päivää (ke-su) 25€
  • Iskelmäparkki torstai 10€
  • Iskelmäparkki perjantai 10€
  • Iskelmäparkki lauantai 10€

Osta Iskelmäparkki-lippusi nyt Tiketistä!

Iskelmäparkin tarkan sijainnin löydät kartasta. Kulku autolla parkkiin, ja parkista festivaalialueelle tapahtuu ainoastaan Patajoentien kautta.

Himoksella palvelevat mökkikylien, leirinnän, tapahtuma-alueen ja Jämsän välillä kiertävät Jyväskylän Liikenteen linja-autot. Rannekkeella voit ajella busseilla vapaasti niiden aikataulujen mukaisesti Himoksen ja Jämsän alueella tai voit ostaa bussista kertalipun joko kortilla tai käteisellä, joka on oikeutettu yhteen yhdensuuntaiseen matkaan. Festaribussirannekkeen sekä bussiliput Jyväskylään voit ostaa jo ennakkoon Tiketistä. Festaribussirannekkeen hinta on 42 € ja voit ostaa sen tapahtuman aikana myös info-pisteeltä.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.

HIMOKSEN ALUEEN BUSSIT

Himoksen aluebussi ajaa reittiä Honkaranta – Himos Center – Himoshuippu. Kyytiin pääsee myös kaikilta bussipysäkeiltä reitin varrelta. Bussiin käy festaribussi-ranneke tai kertalippu bussista ostettuna.

JÄMSÄN ALUEEN BUSSIT

Jämsä – Himos – Jämsä -reitin busseihin käy festaribussi-ranneke tai kertalippu bussista ostettuna.

BUSSIT JYVÄSKYLÄÄN

Jyväskylässä bussit lähtevät Matkakeskukselta, tilausliikennelaiturista. Himoksella bussit lähtevät Säyryläntien Festaribussi-pysäkiltä. Sama linja-auto pysähtyy Korpilahdella Alkio-opistolla. Jyväskylän busseihin ei käy festaribussi-ranneke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumassa mukana