Saapuminen

Iskelmä Festivaali järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

GPS: 61.8831, 25.29027

JUNALLA

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee paikallisliikenne. Katso festaribussin aikataulut alempaa.

VR Matkahaku

PYÖRÄLLÄ

Alueella ei ole virallista pyöräparkkia. Pyöriä ei saa jättää pääportin sivuun eikä nojaamaan liikennemerkkeihin tai tukkimaan esimerkiksi pelastusteitä.

AUTOLLA

Saapuessasi autolla Iskelmä Festivaaleille, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita. Mökkimajoittujat ohjataan Himos Centerin kautta mökeilleen. Leirintä- tai karavaanialueelle saapuvat ohjataan vastaanottoon, jossa liput vaihdetaan paikkaan oikeuttavaan lappuun, sekä annetaan ohjeet oikealle alueelle ajamiseen. Päivän ajaksi festivaalille saapuvat ohjataan päiväparkkiin.

Huomioithan autolla saapuessasi että 9-tiellä tehdään tietöitä, jotka saattavat hidastaaa matkantekoa. Länsi-Himoksentie, Säyryläntie, Patajoentie ja Säyrylänsalmentie on suljettu tapahtuman aikana yleiseltä liikenteeltä keskiviikosta klo 12.00 – sunnuntaihin klo 18.00. Lähiasukkaat ja muut alueen normaalit käyttäjät pääsevät kulkemaan teiden kautta normaalisti liikenteenohjauksen ohjeita noudattamalla. Noudatathan liikenteenohjaajien ohjeita kaikissa tilanteissa ja olet varovainen liikenteessä!

Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle, pysäköinti maksaa jokaisena festaripäivänä 7€ ja parkkilipulla saa pysäköidä aina ostopäivästä seuraavaan päivään klo 12 saakka. Myynnissä on myös pitkäaikaisparkkilippuja torstaista sunnuntaihin, joiden hinta on 18 €.

Alueelle saavuttaessa liikenteenohjaajat ohjaavat autoilijat pysäköintialueelle.

Festivaalibussien aikataulut ja reitit julkaistaan lähempänä tapahtumaan.

Tapahtumassa mukana