Saapuminen

Iskelmä Festivaali järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

GPS: 61.8831, 25.29027

JUNA

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee paikallisliikenne. 

VR Matkahaku

AUTO

Voit saapua Iskelmä Festivaaleille myös autolla. Suosithan kimppakyytejä! Saapuessasi autolla Iskelmä Festivaaleille, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita. Mökkimajoittujat ohjataan Himos Centerin kautta mökeilleen. Leirintä- tai karavaanialueelle saapuvat ohjataan vastaanottoon, jossa liput vaihdetaan paikkaan oikeuttavaan lappuun, sekä annetaan ohjeet oikealle alueelle ajamiseen. Päivän ajaksi festivaalille saapuvat ohjataan Iskelmäparkkiin. Lisätietoa Iskelmäparkista löydät kohdasta Iskelmäparkki.

TAKSI

Iskelmä festivaalin virallinen taksikumppani on Valopilkku. Lisätietoja taksipalveluista tästä. Taksitolppien paikat tarkentuvat keväällä.

FESTARIBUSSI

Festaribussin reitit ja aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

PYÖRÄ

Alueella ei ole virallista pyöräparkkia. Pyöriä ei saa jättää pääportin sivuun eikä nojaamaan liikennemerkkeihin tai tukkimaan esimerkiksi pelastusteitä.

Iskelmäparkki -lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. Festaribussin aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä torstaista sunnuntaihin.

1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

ISKELMÄPARKKI-LIPUT

  • Iskelmäparkki 3 päivää (to-su) 35€
  • Iskelmäparkki torstai 15€
  • Iskelmäparkki perjantai 15€
  • Iskelmäparkki lauantai 15€

Osta Iskelmäparkki-lippusi nyt Tiketistä!

Tapahtumassa mukana