VIP

VIP – TASON ISKELMÄ FESTARIT HIMOKSELLA

Iskelmä Festivaalit tarjoaa kotimaisten ykkösartistien lisäksi VIP-tason palveluita! Lunasti itsellesi yhdeksi tai kolmeksi päiväksi VIP-liput jotka mahdollistavat vaivattoman festivaalikokemuksen.

VIP-lippuun sisältyy

  • VIP-ranneke ja VIP-passi kaulanauhalla
  • Sujuva sisäänpääsy omaa sisääntulokaistaa pitkin festivaalialueen pääportilla
  • VIP-alueen oma anniskelupiste, jossa laajempi tuotevalikoima kuin muualla alueella
  • VIP-vesivessat VIP-alueella sekä oikeus käyttää festivaalialueen muitakin vesivessoja veloituksetta
  • Ilmainen narikka pääporteilla
  • VIP-ohjelmaa
  • Yksi ruokailu päivässä maittavasta VIP-buffetista

VIP-alue ja sen palvelut sijaitsevat aivan päälavan tuntumassa, josta on loistavat näkymät päälavalle. VIP-alue on rajattu ja alueella on kaksikerroksinen rakennelma, joka tarjoaa varjoa tai sateensuojaa säästä riippuen. VIP-alueella on myös laajasti istumatilaa, joissa voit lepuuttaa tanssimisesta uupuneita jalkojasi. Huomioithan kuitenkin että toisen kerroksen osa paikoista on tänä vuonna varattu VIP LOUNGE asiakkaille.

Julkaisemme VIP-menun lähempänä tapahtumaa.

VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi tapahtumapäivänä saapumisen yhteydessä pääporteilla sijaitsevasta VIP-pisteestä. Passi ja ranneke ovat henkilökohtaisia. VIP-asiakkaat pääsevät tapahtuma-alueelle ja VIP-alueelle vain ranneke ja passi yhdistelmällä, joten pidäthän molemmat tallessa koko viikonlopun ajan – pelkällä rannekkeella tai passilla ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

Iskelmä Festivaalin VIP-alue tarjoaa asiakkaille ilahduttavaa ohjelmaa, jonka parissa viihtyä keikkojen lomassa. Kaikki ohjelma on vippiläisille veloituksetonta. Tervetuloa mukaan!

TAROT-TULKINNAT Perjantaina klo 15:00 – 19:00

Kaipaatko festaritunnelmaan pientä lisätaikaa tai rauhoittumisen hetkeä? Tervetuloa Kylänoita Rohtomielen pisteelle tarot-tulkintaan! Luvassa noin viiden minuutin pituisia mini-tulkintoja.

HETKINEN SCENT LAB päivittäin porttien aukeamisesta klo 22:00 asti

Hetkinen ja Iskelmä Festivaali tarjoavat VIP-asiakkaille oman tuoksun teon Hetkinen Scent Labissa veloituksetta. Scent Lab sijaitsee Riemun alimmassa kerroksessa ja on auki päivittäin porttien aukeamisesta klo 22:00 asti. VIP-asiakkaille jaetaan passien yhteydessä voucher, jolla saa tehdä kustomoidun tuoksun veloituksetta. Huolehdithan, että sinulla on näkyvissä myös VIP-passi ja -ranneke.

HETKINEN YLLÄTYSKASSIEN AARREJAHTI päivittäin

VIP-alueella kannattaa pitää myös silmät auki, sillä sinne piilotetaan päivittäin ihania kesäisiä tuotteita sisältäviä Hetkinen yllätyskasseja. Vinkkejä luvassa festivaalipäivinä!

TACTIC PELIT päivittäin pelattavissa

TacTic pelihyllystä löytyy monia hauskoja pelejä pelattavaksi seurueen kesken. Tulistakin tunnelmaa luovat klassikkopelit takaavat viihdyttäviä hetkiä Vipissä!

HEMMOTTELUHETKIÄ tuotteet päivittäin käytössä

VIP-ohjelman lisäksi hemmotteluhetkiä on luvassa VIP-asiakkaille myös lisäpalveluiden muodossa. Hetkisen rauhoittavat käsisaippuat ja kosteusvoiteet takaavat helliä hetkiä iholle festareiden aikana. Mjuuk tarjoaa Iskelmä Festivaalin VIP-asiakkaille hiustuotteet, joilla kampaus pysyy kuosissa läpi festivaalin. Lisäksi Iskelmän VIP-alueella tarjoillaan pientä iltanaposteltavaa päivittäin.

Nyt on mahdollista helpottaa porukkanne päivää ja tilata ennakkoon kaikille ruoka- sekä juomalippuja. Liput käyvät tapahtuma-alueen kaikissa anniskelupisteissä sekä ruokakojuissa. Ota yhteyttä meihin mikäli haluat lunastaa nipun helppoutta: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä pääportilta. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias

VIP-alueella on esteetön pääsy maantasalla olevalle alueelle, sekä ruokailutelttaan. VIP-alueen kaksikerroksiseen rakennelmaan ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Liikuntarajoitteisen apuvälineeksi tarkoitetut retkituolit ovat sallittuja. Varauduthan kuitenkin pyydettäessä todistamaan apuvälineen tarpeesi. Lisäksi pyydämme ottamaan huomioon että väliaikaiset istuimet tulee asettaa paikkoihin, joissa ei ole turvallisuusriskiä ihmismassojen liikkumisen vuoksi.

Iskelmä Festivaali Himos tarjoaa nyt uutuutena ISKELMÄ VIP LOUNGE pakettia, joka sisältää kuuden henkilön ikioman loungen, josta on rentoa seurailla päälavan keikkoja koko festivaalipäivän ajan. VIP LOUNGE -paketti sisältää alku kuohuvan, sekä kaksi ruokailua päivässä. VIP LOUNGE asiakkaat saavat myös kuljetuksen mökiltä festivaalialueelle ja illan hämärtyessä takasin. Palvelun kruunaa host joka huolehtii päivänne sujuvuudesta ja tarjoiluista.

VIP LOUNGE -paketteja on rajattu määrä ja ne myydään erikseen lisäpalveluna. Myös lisähenkilöt mahdollisia. Kiinnostuitko ja haluatko kuulla hinnoittelusta? Kerromme mielellämme lisää, laita meille mailia: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

ISKELMÄ FESTIVAALIN VIP-LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ!

Osta lippusi Tiketistä tai Lippu.fi!

Huom. VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Tapahtumassa mukana