Tervetuloa Iskelmä Festivaali Himokselle!

Kesän paras tapahtuma Iskelmä Festivaali starttaa tänään keskiviikkona 30.6. Etkojen merkeissä Himos Areenalta Matin ja Tepon johdolla, ja kotimaista pop- ja iskelmämusiikkia nautitaan Himoksella koko viikonlopun ajan torstaista lauantaihin. Festivaalin verkkosivuille on kasattu infopaketti koskien saapumista tapahtumaan, tapahtuman palveluita sekä oheisohjelmia. Löydät tärpit tiivistettynä tästä!

Saapuminen festivaalille - huomioi tietyömaa!

Huomioithan että Valtatie 9:llä Himoksen tienhaaran kohdalla on parhaillaan käynnissä eritasoliittymän rakentaminen. Tämän vuoksi alueelle saapuvia pyydetään käyttämään kiertoreittejä. 

Kiertoreitit kulkevat Jyväskylän suunnasta Patajoen ja Patajoentien kautta, Tampereen suunnasta tulijoiden reitti on taas Säyryläntie. Himoksen risteyksestä on mahdollista kulkea, mutta varauduthan tullessasi ruuhkiin. Säyrylänsalmentie on yksisuuntainen, eli poistuminen Himokselta tapahtuu vain kiertoreittejä pitkin. Lisätietoja ja kartat löydät täältä.

Etäparkki Jämsän Raviradalla

Himoksella ei ole tänä vuonna erillistä päiväparkkialuetta, vaan festivaaliasiakkaita palvelee Etäparkki Jämsän Raviradalla. Raviradalta on kuljetus festivaalialueille, aikataulut löytyvät täältä. Parkin voit ostaa etukäteen ennakkoon Tiketin verkkosivuilta tai paikan päällä lipunmyyjältämme, lipunmyynti palvelee Ke 18:00 – 20:00, To-La 12:00 – 20:00.  Lisätietoja löydät täältä.

Leirintä- ja karavaanialueet

Iskelmän lukuisten leirintä- ja karavaanialueiden sisäänotto alkaa keskiviikkona klo 12:00. Emme valitettavasti pysty ottamaan matkalaisia tapahtumaan ennen sitä ja huomioithan, että leiriytyminen paikalle ennen avaaamista on kielletty, sillä alueella on siirtokehoitus pysähtymiskielto. 

Iskelmän karavaanialueilla asiakkaita palvevat leirintä- ja karavaanialueilla mm. Saunarekan rekkasauna, festarisuihkut, festariwc:t ja Iskelmä Hiekka -alueen läheisyydessä olevat vastaanotto- ja kioskipalvelut.  

Leirintä- ja karavaanivastaanotot ovat päivittäin auki 12:00 – 21:00. 
Lisätietoa karavaani- ja leirintäalueista ja niiden ohjesäännöistä täällä

Rannekkeenvaihdot

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeiksi, ja VIP-liput rannekkeeksi ja passiksi. Ne tulee vaihtaa henkilökohtaisesti. Festivaalien rannekkeenvaihtopisteet sijaitsevat Pääportin viereisessä Infopisteessä, Himos Centerin edessä sekä Leirintä-alueella. Rannekkeenvaihdot avautuvat päivittäin klo 12:00. Lisää tietoja rannekkeenvaihdosta voit lukea täältä

Oheisohjelmat

Ei Iskelmä Festivaalia ilman karaokea! Festivaalilla on myös mahdollisuus korvakorupajaan, pikakampauksiin sekä moneen muuhun oheistoimintaan toivottua deittiohjelmaa unohtamatta. Himos Areenan jatkot palvevat päivittäin klo 04:00 asti. Älä unohda Iskelmäradion erikoisohjelmia Etuteltassa - Hannu Aholainen tietokisa ja Satu Kotosen bingo virittävät kilpailuhenkiseen festaritunnelmaan! Voit katsoa lisää täältä.

Ruokapalvelut ja muut myyntipalvelut

Tapahtumassa on erilaisia kumppani ja myyntipisteitä aina jäätelökioskista ja Jacobsin kahvikontista festivaaliasujen myyntipisteisiin sekä kännykän latauspisteeseen. 

Festivaalialueen herkullisessa ruokamaailmassa pääset maistelemaan niin hodareita, hampurilaisia, RAXin pizzaa kuin aasialaisiakin makuja. Tutustu koko ruokalistaan täällä.

Helle

Festivaaliaikana on luvassa helleaalto. Muistathan nauttia festivaalilla myös vettä ja virvoitusjuomia, käyttää päähinettä ja aurinkorasvaa, sekä etsiytyä varjopaikkoihin. Festivaalialueella varjoisia istumapaikkoja löytyy esimerkiksi Terassiravintola Riemusta. Vesipisteitä on ympäri aluetta, voit siis ottaa mukaasi myös yhden tyhjän, max 0,5 l läpinäkyvän muovipullon vesipulloksi jota täyttää hanoista. Muista pitää kaverista huolta, ja tarvittaessa ilmoittaa henkilökunnalle, mikäli helle ottaa koville, niin kutsumme terveysalan ammattilaiset luoksenne.

 

Tapahtumassa mukana