Liput ja sisäänpääsy

Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä! K-18.

 • 3 päivää to-la 145€
 • VIP 3 päivää to-la 325€
 • 2 päivää pe-la 125€
 • Torstai 95€
 • VIP torstai 155€
 • Perjantai 95€
 • VIP perjantai 155€
 • Lauantai 95€
 • VIP lauantai 155€
Huom! Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut pääsyliput eivät kelpaa tapahtumaan sellaisenaan, vaikka niitä ei käyttänyt vuoden 2021 tapahtumassa. Mikäli festivaali ei kutsunut kesällä 2021, tuli liput siirtää 4.6.2021 mennessä siinä lippukaupassa, josta ne oli ostettu. Lippukaupat ovat olleet yhteydessä liput siirtäneisiin asiakkaisiin ja toimittaneet vuoden 2022 liput siirron tehneille asiakkaille.
Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Tapahtumajärjestäjä ei vastaa muissa kanavissa ostetuista ja myydyistä lipuista kuten esimerkiksi yksityisiltä henkilöiltä ostetuista lipuista. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Lippuja ei vaihdeta tai palauteta takaisin muuta kuin tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä.
Mikäli et pääsekään osallistumaan Himoksen Iskelmä Festivaaliin, on lipun turvallinen myynti mahdollista Tiketin ja Lippu.fin jälleenmyyntikanavissa. Voit myydä lippusi alkuperäisen ostopaikan mukaan joko  Tiketin LiputOn – tai Lippu.fin FanSALE -palvelussa. 

Tapahtumassa on monia majoituslippuja. Huomioithan, että voidaksesi majoittua festivaalin virallisilla leirintä- ja karavaanialueilla, tulee sinulla olla voimassa oleva festivaalilippu/ranneke aina majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista täällä.

Majoittuminen leirintä- ja karavaanialueilla yms sallittu:

Keskiviikko & Torstai klo 12:00 alkaen – sunnuntai
3 päivää, 3 päivää VIP

Perjantai klo 12:00 alkaen:
3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP

Lauantai klo 12:00 alkaen:
3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP, lauantai, Lauantai VIP

Pelkillä torstain ja perjantain pääsylipuilla ei voi majoittua.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä. Pisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen portin läheisyydessä. VIP liput vaihdetaan rannekkeeksi ja passiksi Himos Centerillä sekä festivaalialueen portin läheisyydessä.

Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Muista tarkistaa myös VIP-passi ja kaulanauha ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle. 

Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Iskelmä Festivaali Himoksen legendaksi muodostuneet keskiviikon perinteiset ETKOT juhlitaan tänä vuonna 29.6.2022 keskiviikkona!

Himos Areenan ovet avataan klo 22:00 ja Matti Ja Teppo astuu lavalle klo 23:00.

Iskelmä Etkoja juhlitaan todellisten hittikoneiden Matin Ja Tepon kanssa. Himos Areenan lisäksi Etkoilla palvelevat myös Himos Hotellin ja Pub Monon karaoketeltat. Tuttuun tapaan loppuunmyydyillä karavaanialueilla ja mökkikylässä juhlat alkavat keskiviikkona ja illan kruunaavat Iskelmä Festivaalin Etkot Himos Areenalla.
Etkoille pääsy voimassa olevalla Iskelmä Festivaali 2022 kolmen päivän festivaalirannekkeella, jonka voi vaihtaa Iskelmä Festivaalin rannekkeenvaihtopisteillä lippua vastaan ympäri Himoksen aluetta saapuessaan paikalle esimerkiksi karavaanialueelle tai mökkeihin.

Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu Himos Areenan Etkoille, on festarin etkofiilistä myös mahdollista juhlistaa Monossa, Monon karaoketeltalla tai Hotellin karaoketeltalla.
Etkot täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä etkoille ole mahdollista ostaa erikseen lippuja tai varata paikkoja.

Iskelmä Festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, ja se on voimassa niin festivaalialueella, sen lähiympäristössä kuin majoitusalueilla (mökkimajoitus, karavaanialue, leirintäalue). Mikäli alaikäisellä havaitaan festivaaliranneke, hän menettää rannekkeen ja hänet tullaan poistamaan alueelta.

VIP-lippu sisältää VIP-passin kaulanauhalla, VIP-rannekkeen, pääsyn festivaalialueelle, ilmaisen narikan sekä pääsyn VIP-alueelle. Iskelmän VIP on kaksikerroksinen terassiravintola, joka sijaitsee festivaalin Main Stagen sivussa. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat ravintola- ja wc-palvelut, VIP-hostit sekä muu henkilökunta. VIP-lippuun kuuluu 1 ruokailu per päivä.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana