Liput ja sisäänpääsy

Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä! K-18.

 • Festarilippu 3 päivää (to-la) 139 €
 • VIP-lippu 3 päivää (to-la) 320 €

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat sekä vain VIP-asiakkaille suunnattu oma sideshow-ohjelma. VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin. VIP-lippu sisältää yhden ruuan / päivä.

Mikäli olet ostanut ja säilyttänyt lippusi vuonna 2020, se käy sellaisenaan vuoden 2021 Iskelmä Himos festivaaliin!

Tapahtumassa on monia majoituslippuja. Huomioithan, että voidaksesi majoittua festivaalin virallisilla leirintä- ja karavaanialueilla, tulee sinulla olla voimassa oleva festivaalilippu/ranneke aina majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista täällä.

Majoittuminen leirintä- ja karavaanialueilla yms sallittu:

Keskiviikko & Torstai klo 12:00 alkaen – sunnuntai
3 päivää, 3 päivää VIP

Perjantai klo 12:00 alkaen:
3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP

Lauantai klo 12:00 alkaen:
3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP, lauantai, Lauantai VIP

Pelkillä torstain ja perjantain pääsylipuilla ei voi majoittua.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä. Pisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen portin läheisyydessä. VIP liput vaihdetaan rannekkeeksi ja passiksi pääportin vasemmalla puolella sijaitsevassa VIP-palvelupisteessä. Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Iskelmä Festivaali Himoksen pääsyliput on ollut mahdollista palauttaa 11.6.2021 mennessä. Tämän jälkeen tulleita palautuspyyntöjä ei valitettavasti ehditä käsitellä. Lisätietoa UKK sivustolta.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Iskelmä Festivaliin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Iskelmä Festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, ja se on voimassa niin festivaalialueella, sen lähiympäristössä kuin majoitusalueilla (mökkimajoitus, karavaanialue, leirintäalue). Mikäli alaikäisellä havaitaan festivaaliranneke, hän menettää rannekkeen ja hänet tullaan poistamaan alueelta.

Iskelmä Festivaali Himos ETKOT 2021 järjestetään keskiviikkona 30.6. Himos Parkissa klo 19:00 alkaen. Etkoilla esiintymässä on Syntisten pöytä ja Cicciolina -jättihiteistään tunnettu Erika Vikman.

ETKOILLE on vapaa pääsy voimassa olevalla Iskelmä Festivaali 2021 kolmen päivän festivaalirannekkeella. Rannekkeen voi vaihtaa Iskelmä Festivaalin rannekkeenvaihtopisteillä lippua vastaan keskiviikkona klo 12:00 alkaen.

ETKOT täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä etkoille ole mahdollista ostaa lippuja tai varata paikkoja. Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu Himos Parkin Etkoille, on etkofiilistä mahdollista juhlistaa myös Monossa, Monon karaoketeltalla tai Hotellin karaoketeltalla.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat sekä vain VIP-asiakkaille suunnattu oma sideshow-ohjelma. Festarilookin raikkaana pitää Studio AK:n freesauspiste VIPin yläkerrassa, mistä löydät hiustuotteita päivän joka tilanteeseen!

VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin pääportin vasemmalla puolella sijaitsevassa VIP-palvelupisteessä. VIP-lippu sisältää yhden ruuan / päivä. Kaksikerroksinen VIP-terassi sijaitsee päälavan vieressä.
Ruokailu tarjolla joka päivä klo 17-21.

TORSTAI Menu

Satokauden salaattia & vadelmavinaigrette L,G,V
Tabboulehsalaatti L,V & minttujogurtti L,G
Caesarsalaattia & lämminsavustettua lohta L,G

Levainleipää & hummusta M

Yrttilihapullat BBQ-kastikkeessa L,G
Salvia-voissa paahdettua kesäperunaa &
Kasviksia L,G
Falafel L,G,V

Kahvi ja leivos

PERJANTAI Menu

Rucola-vihersalaatti & basilikadressing L,G,V
Sweet chili-nuudelisalaatti L
Kesäinen kana-halloumisalaatti L,G

Levainleipää & pesto-tuorejuustoa L,V

Pulled pork & tummaa timjamikastiketta L,G
Batatas bravas L,G,V
Papu-linssipihvit & punajuurihummus L,G,V

Kahvi ja leivos

LAUANTAI Menu

Versosalaatti & viikunabalsamico L,G,V
Maalaispastasalaatti,
Marinoitua fetajuustoa & piklattua punasipulia L
Raikas fenkolicoleslaw L,G,V

Hapanjuuripatonkia & Tapenadea M

Valkosipulilla & yrteillä maustettua broilerin sisäfilettä L,G
Pilahviriisi & ratatouillekasvikset L,G,V
Nyhtökaura nachos L,V

Kahvi ja leivos

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana