Liput ja sisäänpääsy

ISKELMÄ FESTIVAALIN 2024 LIPUT OVAT MYYNNISSÄ NYT!

Iskelmä Festivaali Himoksen kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä! K-18.

 • 3 päivää –  alkaen 175€ / VIP alkaen 345€ (saatavilla myös 3 pv avustaja sekä pyörätuoliliput)

Edellytämme kaikilta lipun ostaneilta asiakkailta sitoutumista turvallisemman tilan periaatteisiimme. Periaatteet löydät täältä.

Mikäli haluat vaihtaa ostamasi lipun esimerkiksi tapahtuman toisen päivän lipuksi tai korottaa ostamaasi lippua toiseen lipputyyppiin, olethan yhteydessä lippukauppaan, josta lipun olet ostanut. Lippujen korottaminen onnistuu myös tapahtuma-aikaan pääportin asiakaspalvelupisteellä. Huomioithan kuitenkin, että korotus onnistuu vain, jos kyseistä lipputyyppiä on vielä myynnissä!

Majoitusliput Iskelmä Himokselle ovat myynnissä Tiketissä.

Huomioithan, että voidaksesi majoittua festivaalin leirintä- ja karavaanialueilla, tulee sinulla olla voimassa oleva festivaalilippu aina majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista täällä.

Majoittuminen leirintä- ja karavaanialueilla sallittu:

 • Keskiviikko klo 12:00 alkaen:
  3 päivää, 3 päivää VIP
 • Torstai klo 10.00 alkaen: 3 päivää, 3 päivää VIP
 • Perjantai klo 10:00 alkaen:
  3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP
 • Lauantai klo 10:00 alkaen:
  3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP, lauantai, Lauantai VIP

Pelkillä torstain ja perjantain pääsylipuilla tai VIP-lipuilla ei voi majoittua leirintä- ja karavaanialueilla.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi.

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman asiakaspalvelupisteillä. Asiakaspalvelupisteiden sijainnit ja tarkemmat aukioloajat löydät alta. Voit myös vaihtaa 3 päivän tapahtumarannekkeesi ennakkoon. Katso lisätiedot ennakkorannekkeenvaihdosta alta.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisa, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

 • TORSTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja ja torstain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja torstain VIP-lippuja
 • PERJANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja, perjantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja perjantain VIP-lippuja
 • LAUANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja ja lauantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja

PÄÄPORTTI / AREENAN INFO
Pisteellä tehdään lipunmyyntiä, rannekkeenvaihtoa sekä palvellaan VIP-asiakkaita. Pääportilta löytyy myös narikka ja löytötavarat.

Keskiviikko 18:00 – 04:00
Torstai 12:00 – 04:00
Perjantai 12:00 – 04:00
Lauantai 12:00 – 04:00

LIPPUKONTTI CENTER
Pisteellä myydään lippuja ja palvellaan check in/akkreditointiluukulla mm. vieraita ja median edustajia.

Keskiviikko 12:00 – 22:00 (myös rannekkeenvaihto)
Torstai 12:00 – 22:00 (myös rannekkeenvaihto)
Perjantai 12:00 – 20:00
Lauantai 12:00 – 20:00

LEIRINNÄN VASTAANOTTO
Pisteellä tarkistetaan leirintäasiakkaiden pääsyliput ja majoitusliput. Leirinnän vastaanoton ollessa suljettuna saat tapahtumarannekkeen myös muilta vastaanottopisteiltä.

Keskiviikko 12:00 – 21:00
Torstai 11:00 – 20:00
Perjantai 11:00 – 17:00
Lauantai 11:00 – 15:00

Voit vaihtaa Iskelmä Festivaali Himoksen 3 päivän lippusi rannekkeeksi ennakkoon Keljon kauppakeskuksen ennakkorannekkeenvaihtopisteellä. Keljon kauppakeskus sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä.

Ennakkorannekkeenvaihto, Keljon kauppakeskus

 • ti 25.6. klo 16-18
 • ke 26.6. klo 16-18
 • to 27.6. klo 10-18

Huomioithan, että VIP-lippuja ja muita kuin 3 päivän lippuja vaihdetaan rannekkeisiin vain Himoksella.

Huomioittehan, että ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena ennakkorannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta voi ranneketta noutaa. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Lippuja ei palauteta tai vaihdeta vuodelle 2024 muuta kuin tapahtuman peruuntuessa.

Mikäli et pääsekään osallistumaan Himoksen Iskelmä Festivaaliin, on lipun jälleenmyynti mahdollista Tiketin LiputOn -palvelussa, jonka avulla Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLILIPPU:

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU :

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Iskelmä Festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, ja se on voimassa niin festivaalialueella, sen lähiympäristössä kuin majoitusalueilla (mökkimajoitus, karavaanialue, leirintäalue). Mikäli alaikäisellä havaitaan festivaaliranneke, hän menettää rannekkeen ja hänet poistetaan alueelta.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kultturiseteleillä ja -sovelluksilla ei voi maksaa tapahtuman porteilla. Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana