Liput ja sisäänpääsy

Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä! K-18.

  • Festarilippu 3 päivää (to-la) 139 €
  • VIP-lippu 3 päivää (to-la) 320 €

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat sekä vain VIP-asiakkaille suunnattu oma sideshow-ohjelma. VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin. VIP-lippu sisältää yhden ruuan / päivä.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä. Pisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen portin läheisyydessä. Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Iskelmä Festivaliin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Iskelmä Festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, ja se on voimassa niin festivaalialueella, sen lähiympäristössä kuin majoitusalueilla (mökkimajoitus, karavaanialue, leirintäalue). Mikäli alaikäisellä havaitaan festivaaliranneke, hän menettää rannekkeen ja hänet tullaan poistamaan alueelta.

Iskelmä Festivaali Himos ETKOT 2021 järjestetään keskiviikkona 30.6. Himos Areenalla klo 19:00 alkaen. Etkoilla esiintymässä on Syntisten pöytä ja Cicciolina -jättihiteistään tunnettu Erika Vikman.

ETKOILLE on vapaa pääsy voimassa olevalla Iskelmä Festivaali 2021 kolmen päivän festivaalirannekkeella. Rannekkeen voi vaihtaa Iskelmä Festivaalin rannekkeenvaihtopisteillä lippua vastaan.

ETKOT täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä etkoille ole mahdollista ostaa lippuja tai varata paikkoja. Mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu Himos Areenan Etkoille, on etkofiilistä mahdollista juhlistaa myös Monossa, Monon karaoketeltalla tai Hotellin karaoketeltalla.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana