Palvelut ja tilat

Iskelmä Festivaalin infopiste palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä! Infopisteeltä löydät myös narikan ja löytötavarapisteen festivaalin ajan. Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä, jonka jälkeen ne toimitetaan Suomen löytötavaratoimistoon.

 

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’issa sekä nettisivuilla www.iskelmafestivaali.fi Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. Leirintä- ja mökkialueilla ne ovat sallittuja. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat sallittuja tapahtuma-alueella.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Kierrätyspisteitä tapahtumaan rakennetaan yhteensä 16 kpl ja näitä sijoitellaan tapahtuma-alueelle, alueen välittömään läheisyyteen sekä leirintä-alueille.

Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte, pahvi, metalli sekä lasi. Tämän lisäksi meillä tulee olemaan pienempiä kierrätysastioita paristoille, keräys- ja, tietosuojapaperille, maaleille ja lakkajätteelle sekä ser-jätteelle. Ruokajäteöljyn keräämme paistinrasva-astioihin tapahtuman aikana.

Pidetäänhän Iskelmä Festivaali yhdessä siistinä!

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Jämsän keskustassa. Iskelmä Festivaalissa voit maksaa kortilla.

Tarjolla on monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Kerromme Iskelmä Festivaalin ensi kesän ruokatarjonnasta lisää lähempänä tapahtumaa!

 

Tapahtumassa mukana