Saavutettavuus

Saavutettavuus

Himos Park on kauttaaltaan asfaltoitu helppokulkuinen alue. Tapahtuma-alueella on korkeuseroja, mutta liikkumiseen tarkoitetut väylät ovat leveitä ja mahdollistavat sujuvan liikkumisen. Pyörätuolilla pääsee myös Terassiravintola Riemun pohjakerrokseen, sekä ensimmäiseen kerrokseen. VIP-alueella on esteetön pääsy maantasalla olevalle alueelle, sekä ruokailutelttaan. VIP-alueen kaksikerroksiseen rakennelmaan ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Päälavan edustalla sekä telttalavalla on oma pyörätuolikoroke. Alueelta löytyy levähdyspaikkoja kulkuväylien varrella.

Liikuntarajoitteisen apuvälineeksi tarkoitetut retkituolit ovat sallittuja. Varauduthan kuitenkin pyydettäessä todistamaan apuvälineen tarpeesi. Lisäksi pyydämme ottamaan huomioon että väliaikaiset istuimet tulee asettaa paikkoihin, joissa ei ole turvallisuusriskiä ihmismassojen liikkumisen vuoksi.

ESTEETTÖMÄT WC:T

Tapahtuma-alueella on kaksi esteetöntä WC:tä: toinen terassiravintola Riemun alakerrassa, toinen Himos Hotellissa. Molempien oven avaa henkilökunta. Vessapassilla voit käyttää myös kaikkia alueen asiakkaille tarkoitettuja festarivessoja, sekä veloituksetta vesi-WC tiloja. Inva WC:t sekä tavalliset WC:t on merkitty tapahtuma-alueen karttaan.

AVUSTAJAT

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan.  

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä pääportilta. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias. 

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua. 

PYÖRÄTUOLILIPPU: 

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle. 

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU :

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun. 

Erilliset ”Pyörätuoli-” ja ”Asiakas+avustaja” –liput ovat myynnissä jotta saamme lähetettyä kaikille asiakkaille juuri heidän ostamaansa lippua vastaavat tarkennetut saapumisohjeet. 

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kysyttävää esteettömyydestä tai saavutettavuudesta? Ota yhteyttä sähköpostilla tapahtumat@nelonenmedia.fi.

Tapahtumassa mukana