Liput ja sisäänpääsy

Kaikki festariliput nyt myynnissä! K-18.

  • Festarilippu 2 päivää (pe-la) 79 €
  • VIP-lippu 2 päivää (pe-la) 159 €

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat sekä vain VIP-asiakkaille suunnattu oma sideshow-ohjelma. VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin. VIP-lippu sisältää yhden ruuan / päivä.  

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalialueen pääportilla sijaitsevissa rannekkeenvaihtopisteissä. Rannekkeenvaihto aukeaa joka päivä tuntia ennen porttien aukaisua.  

Päiväparkin kautta pääsee myös toiselle rannekkeenvaihtopisteelle. Huomioithan, että päiväparkkiin voit ostaa paikan vain, jos sinulla on voimassa oleva festivaalilippu. 

Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen. 

Koko festivaalialue on K-18. Ikä on tarvittaessa pystyttävä todistamaan virallisella henkilöllisyystodistuksella.

Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle. Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. 

Päiväparkit oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. 

Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua. 

  • Perjantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista lauantaihin klo 12:00 asti. 
  • Lauantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella lauantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti. 
  • 2 päivän päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti. 

Päiväparkin hinnat: 

  • 1 päivä 5€ 
  • 2 päivää 10€ 

Huomioithan, että Kirjurinluodolla on yleinen pysäköintikielto eli muistathan jättää autosi vain niille tarkoitetuille paikoille. 

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana