Palvelut ja tilat

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Tapahtuma-alueella on pyörätuolikoroke, ja alueella on melko helppo kulkea pyörätuolilla. Alueella on erilliset invavessat. 

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi. 

Alueella on inva-wc:t. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä. 

Esteettömyysasioissa yhteyttä voi ottaa: festivaalit(at)nelonenmedia.fi 

Pääporteilla sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen. (HUOM! Päiväparkin puoleisessa sisääntulossa ei ole narikkaa) .

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat. 

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä. 

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #iskelmäfestivaali 

Kuvaaminen ja taltiointi 

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa. 

Streetfoodia pitämään nälkä loitolla Iskelmä Porissa! 

Iskelmä Porin juhlahumussa mukana joukko erilaisia food truckeja, joista jokainen juhlia varmasti löytää suosikkinsa! Tapahtuma-alueelta löytyy perinteistä festariruokaa the(G)rillin tarjoamana sekä kansainväliset ruokatuulahdukset el Mexican Muchos Nachos -Food Truckista ja Street Pitas -Food Truckista sekä täyttävimmät burgerit mehukkaan lihaisina Poppamiehen Burger Beastista ja tietenkin fressit kanasetit Kariniemen Kanavaanarista. NAMS! 


The (G)rilli
 

Nopeaa, helppoa ja maistuvaa! Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu! Iskelmä Porin menossa mukana  yli 15 vuoden kokemuksella Suomen kiistatta parhaat festariruoat! The (G)rilli paistaa tänäkin vuonna herkullisia makkaraperunoita, kebabsettejä ja kanasettejä. Meillä grilli on kuumana  aamuvarhaisesta yömyöhään!  

 ( Laktoositonta ja Gluteenitonta ruokaa)  

 

Street Pitas -Food Truck 

Kreikan saariston makuja kokkaava Street Pitas on tuulahdus Välimeren lämpöä! Pitkän matkan kulkenut Street Food – food truck kurvaa Iskelmä Poriin ruokkimaan läheltä ja kaukaa saapuvat nälkäiset festarivieraat. Pienleipomon ihana pitaleipä täytettynä Black Angus Kebabilla, kanakebabilla tai käsintehdyillä falafeleilla. Valitsemasi täytteen lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet maistuvat niin tuoreille, että Välimerellinen tuulahdus saattaa osua sinuunkin. Kevyemmän ruuan tarpeessa loihdimme myös salaatteja raikastamaan päivääsi! 

(Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia) 


Kanavaanari -Food Truck
 

Kanaa koko kansalle! Kanavaanari on kulkenut pitkän matkan tuodakseen Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut Iskelmä Porin juhlakansan saataville. Kanavaanarista juhlakansalle raikkaita salaatteja ja nälkäisille kanaburgereita. Isompaan nälkään ja suuremmille seurueille food truckkimme tarjoilee kana-finger-foodia talon omilla kastikkeilla! Kanavanaari pelastaa kanannälkäiset ja saattaa aiheuttaa päätöntä menoa! 

(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)  

 

Poppamiehen Burger Beast 

MMMMMRRR!!! Varo vaan, ettei nämä suuret, mehevät ja mahtavat burgerit vie kieltä mennessään. Poppamies Burger Beast tuo Iskelmä Porin ruokamaailmaan festareiden hoteimmat, BBQ-kastikkeilla höystetyt artesaaniburgerit. Burger Beastin listalta löytyy mm. Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. 

 (Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa) 

 

El Mexican Muchos Nachos -Food Truck 

¡Ola! Aitoa katuruokaa Meksikosta eli Nachoja! Heinäkuisen kesäpäivän paahteessa pääset nauttimaan Meksikon herkuista Suomen Porissa! Mille maistuisivat helposti syötävät ja herkullisen rouskuvat nacho-lautaset tuhtien kana-, liha- ja vegetäytteiden, raikkaiden ja maistuvien salsojen kera? Varo vaan sillä meidän Meksikon herkut saattavat saada tanssijalkaasi vipinää.  ¡Vamos! 

(Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia) 

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. 

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€  

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Festivaalialueella on eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.  

HUOM! Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä 

Tapahtumassa mukana