Iskelmä Porin tapahtumainfo

Lue info huolellisesti läpi, jotta ohjeet on hallussa ja festivaalit sujuvat mutkattomasti!

 SAAPUMINEN Iskelmä Festivaali järjestetään Kirjurinluoto Arenalla, aivan Porin keskustan tuntumassa. 📍 Saapumaan pääset kätevästi mm. junalla, bussilla, autolla tai Iskelmä Himoksen virallisella taksikumppanilla Valopilkulla. 🚖 Pyörällä ja kävellen on myös kätevää saapua! 🚶‍♂️ Lue lisää saapumisesta TÄÄLTÄ.

PARKKI Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ja sinne voit parkkeerata autosi vaivattomasti tapahtuman ajaksi! 🚗 Lue parkista TÄÄLTÄ ja osta parkkilippusi TÄÄLTÄ.

MAJOITUS Iskelmä Porissa majoitut kätevästi Iskelmäluodon karavaanialueella 🚐 Huom! Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu koko tapahtuman ajalle. Lue lisää majoituksesta TÄÄLTÄ.

ALUEKARTTA Löydät aluekartan ja lisätietoa tapahtuman palveluista TÄÄLTÄ. 🗺️

 AIKATAULU   Portit aukeavat pe klo 15.00 ja la klo 14.30. Artistien soittoaikataulut löydät TÄÄLTÄ.

 LIPUT & RANNEKKEET  Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Festivaaliranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena, eikä toisen henkilön puolesta voi ranneketta noutaa.

Suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeiksi jo ennakkoon, jotta tapahtumapäivänä voit nauttia vain juhlatunnelmasta. ✨ Ennakkorannekkeenvaihdosta pääset lukemaan TÄÄLTÄ.

Varaathan saapumiseen riittävästi aikaa, sillä porteille voi muodostua jonoa. Ethän halua kuitenkaan missata lempibändiä? 💃 Voit poistua päivän aikana festivaalialueelta ja rannekkeella pääset takaisin sisään. Paljon lisätietoa rannekkeista ja lipuista TÄÄLTÄ.

 ALUEOHJELMA   Iskelmä Porin alueohjelmasta löytyy loistavat aktiviteetit, jotka viihdyttävät juhlijoita keikkojen ohella. Tiedossa mm. piknik, bingoa ja paritanssia. 🕺 Lue alueohjelma kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

 TURVALLISUUS   Iskelmä Festivaali on kaikille turvallinen ja kaikenlaisesta häirinnästä vapaa tapahtuma. Festivaali tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelee festivaalia viranomaisohjeistuksen mukaisesti. 👮

Mm. omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kielletty. ❌ Lue lista sallituista ja kielletyistä esineistä sekä lisää turvallisuudesta TÄÄLTÄ.

 NARIKKA   Narikka sekä löytötavarat löytyvät pääporteilta. 👜 Narikkamaksu on 3€ ja käynti narikassa maksaa 3€ / kerta. Narikka palvelee festivaalipäivinä klo 13.30 – 02.00.

 IKÄRAJA K18   Iskelmä Porin ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut henkilöllisyystodistus ei kelpaa.

 MAKSUVÄLINEET   Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. 💳 Suosimme lähimaksua! Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. 

 TÖLKKIPANTTI   Tapahtumassa on käytössä 1 € tölkkipantti, joka maksetaan juoman oston yhteydessä baaritiskillä. Pantin saa takaisin seuraavaa juomaa hakiessa tai kun palauttaa tölkin alueen panttipisteelle. Maksimi palautusmäärä kerrallaan on 5 tölkkiä/hlö. 🥤

 KIERRÄTYS   Alueella on useita kierrätyspistettä, jotka ohjaavat juhlijat kierrättämään roskat oikein. ♻️ Pidetäänhän Iskelmä Festivaali yhdessä siistinä! ❤️

 RUOKAILU   Juhlinnan keskellä nälkä saattaa yllättää. 🍔 Tapahtuma-alueen loistavat ruokakojut täyttävät varmasti jokaisen vatsan ja jokaiselle löytyy mieluisa vaihtoehto! Lue lisää ruokavalikoimasta TÄÄLTÄ.

 JUOMAPALVELUT   Myös nesteytys on tärkeä pitää kunnossa kuumana kesäpäivänä! ☀️ Tapahtuma-alueen lukuisista anniskelupisteistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva drinkki. 🍹

 VESIPISTE   Yhden läpinäkyvän max. 0,5 l tyhjän juomapullon tuominen alueelle on sallittua. Alueelta löytyy useita vesipisteitä, joissa vesipullon saa kätevästi täytettyä. 💧

JATKOT Iskelmä Festivaali Porin viralliset jatkot juhlitaan Heidi’s Bier Barissa! 🎉

KUVAAMINEN   Festivaalialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valokuvaajat, sekä videokuvaajat. Hymyile rohkeasti! 📸 Kuvia käytetään festivaalin markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivuilla. Jos et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä kuvaajalle hänen lähestyessä. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat kiellettyjä festareilla. ⛔

SOMET   Muista ottaa seurantaan Iskelmä Festivaalin somekanavat Facebookissa ja Instagramissa @iskelmäfestivaali - näin pysyt mukana menossa ja näet uudet julkaisut ensimmäisenä! ✨ Muista myös tägätä festaria aktiivisesti ja käytä hästägiä #iskelmafestivaalipori23 ❤️

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Paljon lisätietoa löytyy Iskelmä Festivaalin NETTISIVUILTA.  

Tapahtumassa mukana